Sizde de oluyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Sizde de oluyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,751 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizde de oluyor mu
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Yürürken ağrı giriyor ekmek almak icin indim 30 metrelik yeri zor yürüdüm alt tarafa bir ağrı vuruyor böle ince ama baya can acıtan ve sonra tuvalet hissi verıyor karnımın sağ tarafına ağrı giriyor nefes aldıkça cok acıyor yürümek bana eziyet resmen niye böle oluyor ki🤷‍♀️

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Yürürken ağrı giriyor ekmek almak icin indim 30 metrelik yeri zor yürüdüm alt tarafa bir ağrı vuruyor böle ince ama baya can acıtan ve sonra tuvalet hissi verıyor karnımın sağ tarafına ağrı giriyor nefes aldıkça cok acıyor yürümek bana eziyet resmen niye böle oluyor ki🤷‍♀️
Kaç haftalık hamilesin canım bebek rahime baskı yaptı için normal son haftalarda daha çok hissediyorsun tuvalete daha sık gidiyorsun

Serra

Kayıtlı Üye
rank

Koparan

Kayıtlı Üye
rank
35 haftadayım bende oluyor 4-5 haftadır öyle doktor fazla ayakta kalma yürüme bu haftada normal demişti

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Ben de 30+6 haftalık hamileyim cnm aynıyız senle🙂
Aaa yerim ben sizi anlaşıp yapmış gibi olmus aynı🤗kızmı erkek mi benım ki erkek🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

35 haftadayım bende oluyor 4-5 haftadır öyle doktor fazla ayakta kalma yürüme bu haftada normal demişti
Anladım canım ben sürekli yatıyoum bişi yemeden yemeye kalkıyoum tekrar yatıyoum hic bişi yapıp yorulmuyorum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayni durumdayız canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar