Sizde de oluyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Sizde de oluyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,751 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizde de oluyor mu
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Doğru diyon canım 😁yerde acamıyor ellam 😅bugun ekmek almaya giderken komsular doğurdun mu diye soruyor yok dedım ee senın hic karnın yok diyorlar önümde top gbi kücük bir karnım var 😅oda sığmıyor heralde
24 haftalık iken bbek 4 gün geri dediler birde çok batmam oluyordu doktora sordum bişey olur mu diye küçücük yerde yaşamaya calisiyor napsin alan yokki gezsin demişti çok kırılmıştım 45 kiloyla hamile kalmıştım 62 kiloyla doğuma girdim göre 6 aylık hamile saniyrdu

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Yürürken ağrı giriyor ekmek almak icin indim 30 metrelik yeri zor yürüdüm alt tarafa bir ağrı vuruyor böle ince ama baya can acıtan ve sonra tuvalet hissi verıyor karnımın sağ tarafına ağrı giriyor nefes aldıkça cok acıyor yürümek bana eziyet resmen niye böle oluyor ki🤷‍♀️
Normal canım bende 33 haftalık olacam bende de öyle az ayak üstü dursam yol yürüsem iş yapsam hep öyle oluyor

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım bende 33 haftalık olacam bende de öyle az ayak üstü dursam yol yürüsem iş yapsam hep öyle oluyor
Anladım canım normalse korkmama gerek yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

24 haftalık iken bbek 4 gün geri dediler birde çok batmam oluyordu doktora sordum bişey olur mu diye küçücük yerde yaşamaya calisiyor napsin alan yokki gezsin demişti çok kırılmıştım 45 kiloyla hamile kalmıştım 62 kiloyla doğuma girdim göre 6 aylık hamile saniyrdu
Amma zayıfmıssın sende kuzum 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar