İsmiyle büyüsün kuzumOldu vallah ama çok farklı oldu ismi çok değişik ve güzelAmin inşallah balım
Ayy kıyamam sana ne kadarıniz kaldı sagliklica al kucaagina meleğini o kadar güzel birşey ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kuşum bilmiyorum ama çok tedirgin oldum ya kıyamam ben onlara Kayra'yı da bekledik ya kız o kadar zamanöperim canım benim gitti ya kalsaydı
Amin inşallah canım benimEvet var ya biliyorum son zamanlar gerçekten geçmiyor
sağlıkla al bebeğini kucağına haber et post bekliyoruz senden
Ayy yerim ben seni yaVallahi prensesim arada ağrım oluyor ama geçiyor inanirmisin bilmem ama dikislerim de var hiç doğum yapmamış gibi çıktım dogumhaneden nazara geldim ama hemşireler doktorlar öyle dedi uyurken bayılmışım tansiyonum 7/4 olmuş nazara geldi falan dediler hep yatakta bayilmisim uyuyordum kendimi kötü hissettim uyudum ama bayılmışım hepsi basimdaydi bebeği almışlar hemşire odasına götürmüşler vallahi değişik birşey ya eve geldim bu defa da gelenler 3 çocuk eve bak mis gibi diyorlar Maşallah sana diyorlar yani baya baya iyim
Senin oğluşun nasıl ne zaman gelecek küçük bey
Amin canım inşallahtaş teşekkür ederiz canım benim
Sagliklica dogumumu yapta canım benim bir post aç şöyle doğurdum diye
Haha çok güldüm bende aynı şeyi yazıp yazıp durdum doğurdum ama 40+1 de doğdu sagliklica al bebeğini kucağına inşallah bekliyoruz postlsrini doğurdum diye
Amin canım inşallahevet ismimiz çok güzel ama hep Zeynep diyoruz
Amin canım benim amin kız vallahi boşluk oluşuyor geceleri falan şişe yazardım cevap verirdim şimdi Zeynep hanımdan fırsat kalmıyor onun yeri bambaşka oldu evim hizur doldu
Evet ya her saniye yanında olmak istiyorum gün gittikçe değişiyor birde minik kuşEge kuş
gelecek öyle mi yaa yerim ben onu sagliklica doğumunu yap inşallah canım benim haber et ne diyecek bakalım doktorun
Evet ya çok güzel bir koku dünyalara pahabicilemez bir duygu ben çok iyim şükür ev halkı da çok iyi ama arada sinirleniyorum birden bire![]()