Sorum var Sol ayağım cok şişti ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Sol ayağım cok şişti ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 498 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sol ayağım cok şişti ya
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ödemim bu zamana kadar hiç yoktu diyebilirim azdı son 5 günde ayaklarım cok şişti özelikle sol ayağım sanki kırılmış şişmiş patlayacak gibi eşim doğum yaklaştı ondandır diyor :(
36+4
Aynı durum bende de var kuzum 33 haftalık olduk ayaklarımın ustune basamıyorum patlayacak gıbı bır de cok yanıyor tatlım yaa sana da cok geçmiş olsun cnm

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Çok ayakta kalmayın kızlar tuz tüketimine dikkat edin ayaklarınızı 30 derece yüksekte tutun 15-20 dk kadar bol su için bunları yaptığınız halde geçmiyorsa varis de oluyor bu haftalarda bunun için de kalp damar cerrahi bölümüne muayene olun ihmal etmeyin geçmiş olsun

A

Anneadayisevda

Guest
Kızlar ödemim bu zamana kadar hiç yoktu diyebilirim azdı son 5 günde ayaklarım cok şişti özelikle sol ayağım sanki kırılmış şişmiş patlayacak gibi eşim doğum yaklaştı ondandır diyor :(
36+4
Bende 36 haftamdayim cnm el ve ayaklarım aşırı şu eklem yerlerim ağrıyor el ve ayaklarımda ödemi geçirebilecek ne yapacağız bilemiyorum

Aynı durum bende de var kuzum 33 haftalık olduk ayaklarımın ustune basamıyorum patlayacak gıbı bır de cok yanıyor tatlım yaa sana da cok geçmiş olsun cnm
Sanada cok geçmiş olsun canım saglıkla kuzucuklarımızı kucağımıza alalım da gerisi geçer insalalh 🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok ayakta kalmayın kızlar tuz tüketimine dikkat edin ayaklarınızı 30 derece yüksekte tutun 15-20 dk kadar bol su için bunları yaptığınız halde geçmiyorsa varis de oluyor bu haftalarda bunun için de kalp damar cerrahi bölümüne muayene olun ihmal etmeyin geçmiş olsun
Cok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için ama ne cok ayakta duruyorum ne cok oturuyorum orta yani dün cok oturdum malum et kesmek vs aksam ayaklarımı görünce korktum agrıyordu hissetmedim baktım öyleydi

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Sanada cok geçmiş olsun canım saglıkla kuzucuklarımızı kucağımıza alalım da gerisi geçer insalalh 🤲🤲🤲

Cok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için ama ne cok ayakta duruyorum ne cok oturuyorum orta yani dün cok oturdum malum et kesmek vs aksam ayaklarımı görünce korktum agrıyordu hissetmedim baktım öyleydi
İnş kuzum benım❣️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Rica ederim canım 🥰 dikkat et kendine geçmezse doktora görün ama

İlk heycan

Kayıtlı Üye
rank
El ve ayakta şişlik bir anda olduysa doktorunuza bir danışın. gebelik zehirlenmesi belirtileri arasında bunlar da var ve çok tehlikeli. Benim eşim hile sürekli ayaklarımı kontrol ediyor nolur nolmaz diye. Ki ben daha 30. haftadayım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım tuzdan uzak dur, bol su iç, ayaklarını uzatarak otur ayaklarının altına yastık koy

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar