Sonunda gösterdi kendini 😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hafta Hafta Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Sonunda gösterdi kendini 😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,684 kez görüntülenmiş, 181 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hafta Hafta Gebelik
Konu Başlığı Sonunda gösterdi kendini 😂😂
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Evet güzel anneler ve anne adayları sonunda minik prenses kendini gösterdi 😍😍. Tatlış bir kızım olacak Allah’ın izni ile 🤲🏻. Cinsiyetini gösterdi hanımefendi ama bu seferde yüzünü gizledi 😂😂olsun burada razıyız biz
Maasallah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin geç oldu ama sonu güzel oldu hayırla gelsin prenses🌺

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Evet güzel anneler ve anne adayları sonunda minik prenses kendini gösterdi 😍😍. Tatlış bir kızım olacak Allah’ın izni ile 🤲🏻. Cinsiyetini gösterdi hanımefendi ama bu seferde yüzünü gizledi 😂😂olsun burada razıyız biz
Çok sevindim senin adına canım benim 🥰 sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canım Allah saglik bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ay sonunda çok sevindim canım prenses baya nazlı ve inatçı olacak gibi sağlıkla kucağına alırsın inşallah ayra hanımı ❤❤

rms3535

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canm rabbim sağ salim kucağın almaayı nasip etsin inşallah ama bu prenses çok nazlı olcak o zaman anlaşıldı 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Maasallah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin geç oldu ama sonu güzel oldu hayırla gelsin prenses🌺
Amin canım amin aynen geç oldu ama sonunda net olarak öğrendim 😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin kuzum amin Allah razı olsun
Çok sevindim senin adına canım benim 🥰 sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍

Canım Allah saglik bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Amin canım Allah razı olsun

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah cnm çok şükür 🤣🤣 nazlı imis işte bak annesi ee nasılmış durumunuz doktorun ne dedi 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay sonunda çok sevindim canım prenses baya nazlı ve inatçı olacak gibi sağlıkla kucağına alırsın inşallah ayra hanımı ❤❤
Kız aşırı inatçı yarım aaat ben artık bayılacaktım varya resmen kalbim hızlandı bulanık görmeye başladım ellerim ayaklarım titremeye başladı doktorlar hemen soluma çevirdi kolonyalı peçeye verdiler anca kendime geldim düşün 😂😂

Maşallah cnm çok şükür 🤣🤣 nazlı imis işte bak annesi ee nasılmış durumunuz doktorun ne dedi 🥰
Şükür canım iyi bir sorun yok sadece ben regl tarihimi yanlış söylüyormuşum eşimin dediği regl tarihi ile uyumlu çocuk 😂😂. 26+1 haftalık Şuan

Maşallah canm rabbim sağ salim kucağın almaayı nasip etsin inşallah ama bu prenses çok nazlı olcak o zaman anlaşıldı 😊
Aynen canım aynen hemde ne naz kime çekti Allah bilir 😂😂

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah abla
Amin canım Allah razı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar