Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ?
gizemisim0 Kayıtlı Üye Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 105 Konum Konya 26 Şubat 2024 #1 Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ?
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 26 Şubat 2024 #2 gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... 1 hafta geçince canim
gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... 1 hafta geçince canim
E evingzg Kayıtlı Üye Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 133 26 Şubat 2024 #3 gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Ben iki kızımdada adetim bi hafta geçince test yapmıştım ve ikiside pozitif çıkmıştı canım öyle öğrenmiştim hayırlısı olsun gönlünden geçen olsun..
gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Ben iki kızımdada adetim bi hafta geçince test yapmıştım ve ikiside pozitif çıkmıştı canım öyle öğrenmiştim hayırlısı olsun gönlünden geçen olsun..
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,847 26 Şubat 2024 #4 gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Bı hafta veya on gün geçince yap mutlaka canım benim geciktiği gibi hamileydimve gözyaşım pıt
gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Bı hafta veya on gün geçince yap mutlaka canım benim geciktiği gibi hamileydimve gözyaşım pıt
gizemisim0 Kayıtlı Üye Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 105 Konum Konya 26 Şubat 2024 #5 Tamamdır Hülya12' Alıntı: 1 hafta geçince canim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Şubat 2024 Amin ablacım teşekkür ederim inşallah evingzg' Alıntı: Ben iki kızımdada adetim bi hafta geçince test yapmıştım ve ikiside pozitif çıkmıştı canım öyle öğrenmiştim hayırlısı olsun gönlünden geçen Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Şubat 2024 Alyaa🌷🌷' Alıntı: Bı hafta veya on gün geçince yap mutlaka canım benim geciktiği gibi hamileydimve gözyaşım pıt Genişletmek için tıkla ... Tamam ablacım teşekkür ederim
Tamamdır Hülya12' Alıntı: 1 hafta geçince canim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Şubat 2024 Amin ablacım teşekkür ederim inşallah evingzg' Alıntı: Ben iki kızımdada adetim bi hafta geçince test yapmıştım ve ikiside pozitif çıkmıştı canım öyle öğrenmiştim hayırlısı olsun gönlünden geçen Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Şubat 2024 Alyaa🌷🌷' Alıntı: Bı hafta veya on gün geçince yap mutlaka canım benim geciktiği gibi hamileydimve gözyaşım pıt Genişletmek için tıkla ... Tamam ablacım teşekkür ederim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 26 Şubat 2024 #6 gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Reglın geçti mi kuzum peki . Eğer geçti ise 1 hafta bekle
gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Reglın geçti mi kuzum peki . Eğer geçti ise 1 hafta bekle
gizemisim0 Kayıtlı Üye Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 105 Konum Konya 26 Şubat 2024 #7 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Reglın geçti mi kuzum peki . Eğer geçti ise 1 hafta bekle Genişletmek için tıkla ... 3 günüm var ablacım geçer geçmez yapmayım diye sordum
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Reglın geçti mi kuzum peki . Eğer geçti ise 1 hafta bekle Genişletmek için tıkla ... 3 günüm var ablacım geçer geçmez yapmayım diye sordum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 26 Şubat 2024 #8 gizemisim0' Alıntı: 3 günüm var ablacım geçer geçmez yapmayım diye sordum Genişletmek için tıkla ... Ay hadi hayırlısı olsun kuzum o zaman
gizemisim0' Alıntı: 3 günüm var ablacım geçer geçmez yapmayım diye sordum Genişletmek için tıkla ... Ay hadi hayırlısı olsun kuzum o zaman
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 26 Şubat 2024 #9 gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Bir hafta yeterli canm hayırlısı olsun
gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Bir hafta yeterli canm hayırlısı olsun
C Cemile N♡N♡C Kayıtlı Üye Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 569 Konum Azerbaycan 26 Şubat 2024 #10 gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Ben ikisindede 3 gün geçince yaptım çıktı daha önce regl gecikmeniz yoksa yapa bilirsiniz inşallah sizdede çıkar
gizemisim0' Alıntı: Regl kaç gün geciktikden sonra test yapılır ? Genişletmek için tıkla ... Ben ikisindede 3 gün geçince yaptım çıktı daha önce regl gecikmeniz yoksa yapa bilirsiniz inşallah sizdede çıkar