Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım sizce ne kullanmalıyım deterjan olarak ben dedim ki kalıp sabunu rendeleyip onu kullanayım sizce sağlıksız olur mu siz ne kullandınız
Kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım sizce ne kullanmalıyım deterjan olarak ben dedim ki kalıp sabunu rendeleyip onu kullanayım sizce sağlıksız olur mu siz ne kullandınız
Kuzum dalan in granül Matik toz sabunu var tursil şeklinde tamamen doğal onu kullanabilirsin ben kızımda onu kullanmistim farklı markaları da var tabi roxy duru Dalin vb
Kalıp sabun bebeğe uygun olmaz bir de makineni yıpratır . Rendeleyip kullanma makinenin ömrünü azaltir haberin olsun. Granül bebek sabunları satılıyor makine için herhangi birini kullanabilirsin
Elinde yıkayacaksan sabun rendeleyebilirsin lakin makinada yıkayacaksan matik sabunlar var onlardan almalısın. Normal sabun tozu makinana zarar verir
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Kuzum dalan in granül Matik toz sabunu var tursil şeklinde tamamen doğal onu kullanabilirsin ben kızımda onu kullanmistim farklı markaları da var tabi roxy duru Dalin vb