Sorum var kızlar lütfen cevap

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BuseSemih tarafından oluşturulan Sorum var kızlar lütfen cevap başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,225 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var kızlar lütfen cevap
Konbuyu başlatan BuseSemih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniş annesi

BuseSemih

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar.. Benim adet düzenine göre 2 Kasım'da reg olmam gerekiyor. Fakat ay için de oluşan kanamamdan dolayı dupbaston ilacı kullandım doktor bana onu verdi. Neyse.. biz eşimle 26 ve 27 ekimde korunmasız ilişki yaşadık. Bu sabah koyu kahve leke gelmiş sonrasında çok acik pembe leke geldi. Az geliyor ama afederseniz lavabomiu yaparken fazlalasiyor. Bilmiyorum ama sizce gebelik ihtimalim olabilir mi. Veya ilaçtan dolayı mı adet görmeye başlıyorum.

Miniş annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar.. Benim adet düzenine göre 2 Kasım'da reg olmam gerekiyor. Fakat ay için de oluşan kanamamdan dolayı dupbaston ilacı kullandım doktor bana onu verdi. Neyse.. biz eşimle 26 ve 27 ekimde korunmasız ilişki yaşadık. Bu sabah koyu kahve leke gelmiş sonrasında çok acik pembe leke geldi. Az geliyor ama afederseniz lavabomiu yaparken fazlalasiyor. Bilmiyorum ama sizce gebelik ihtimalim olabilir mi. Veya ilaçtan dolayı mı adet görmeye başlıyorum.
Geçmiş olsun canım bence ilaçtan olabilir ama yinede gene bu doktora gorun

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Adet söktürücü değil mi duphaston?

Tüm sayfalar yüklendi.