Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 16 Ağustos 2022 #1 Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 16 Ağustos 2022 #2 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Canım böyle söylüyor ben genellikle kulaklarına pamuk koyuyorum kaçmaması için Ekli dosyalar Screenshot_2022-08-16-12-55-20-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 540.5 KB · Görüntüleme: 123
Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Canım böyle söylüyor ben genellikle kulaklarına pamuk koyuyorum kaçmaması için
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 16 Ağustos 2022 #3 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Kuzum kulağına pamuk Tıka su geçmez öyle
Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Kuzum kulağına pamuk Tıka su geçmez öyle
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 16 Ağustos 2022 #4 Aleyna Taş' Alıntı: Canım böyle söylüyor ben genellikle kulaklarına pamuk koyuyorum kaçmaması için Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin icin
Aleyna Taş' Alıntı: Canım böyle söylüyor ben genellikle kulaklarına pamuk koyuyorum kaçmaması için Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım bilgilendirdigin icin
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 16 Ağustos 2022 #5 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Hiç birşey yapmaya gerek yok canım. Kendiliğinden düzeliyor
Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Hiç birşey yapmaya gerek yok canım. Kendiliğinden düzeliyor
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 17 Ağustos 2022 #6 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Canım ben pamuk koyuyordum
Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Canım ben pamuk koyuyordum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 17 Ağustos 2022 #7 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Yıkadıktan sonra iyice kulaklarını kurula canım su dökerkende kulağına kaçmaması için dikkat et
Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin banyoda kulağına su kaçar ağrı yaparsa ne yapmaliz Genişletmek için tıkla ... Yıkadıktan sonra iyice kulaklarını kurula canım su dökerkende kulağına kaçmaması için dikkat et