Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 212 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızım üç yaşında soruma cevap verirseniz sevinirim kızım sınırlı çabuk ofkeleniyor bağırıyor inatçı dediğim dedik herşeye tepki veriyor çabuk sinirleniyor elinde bişey olursa fırlatıyor normalmi bunlar üç yaş çocuğu olanlar özellikle cevap versin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızım üç yaşında soruma cevap verirseniz sevinirim kızım sınırlı çabuk ofkeleniyor bağırıyor inatçı dediğim dedik herşeye tepki veriyor çabuk sinirleniyor elinde bişey olursa fırlatıyor normalmi bunlar üç yaş çocuğu olanlar özellikle cevap versin
Normal elifim bizim kayra da öyle o zamanlar da yaptığı şeye tepki vermemeye çalışıyorum devam ettirmesin diye , yavaş yavaş fırlatma bağıema huyunu bıraktı , güzelce konuş☺️

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
İnan bana bende şuan aynısını çekiyorum benim efede 1 buçuk yaşında aynını yapıyor ne anlıyorlar bilmem vallaha

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Aşkım tv tablet veya telefon kullanıyorsa onlardan kaynaklı olur, sosyal değilse ondan olur, konuşma becerisi tam gelişmediyse ondan olur böyle birçok nedeni var komşumun kızı telefon bağımlısı 3 yaşında çok asabi asosyal her şeye ağlıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Aşkım tv tablet veya telefon kullanıyorsa onlardan kaynaklı olur, sosyal değilse ondan olur, konuşma becerisi tam gelişmediyse ondan olur böyle birçok nedeni var komşumun kızı telefon bağımlısı 3 yaşında çok asabi asosyal her şeye ağlıyor
Aa evet bak Buda doğru aslında Merve’ye katılıyorum

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Telefon tablet televizyon nefret eder bakmaz hiç eline bile almaz konuşması bir yaşında konuştu hiç susmuyor maşallah sosyal benim kızım hergun disardayiz yinede boyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Telefon tablet televizyon nefret eder bakmaz hiç eline bile almaz konuşması bir yaşında konuştu hiç susmuyor maşallah sosyal benim kızım hergun disardayiz yinede boyle

Tüm sayfalar yüklendi.