Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sorun yine eşim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Miniğimin Annesi" data-source="post: 335962" data-attributes="member: 5766"><p>Haklısın canım ama çok canımı yakıyor keşke evlenmeseydim bu adamla dedirtti yine bana neymiş arkadaşının odunun u doğrayacakmış sanki kış gelmişte soğuktan donmuşlar. Ama bizim evin ufak tefek insaat işini bitirip temizlik yapıp eve göçmemiz gerekiyor doğumum yakın önümüz kış evin içinde insaat olduğundan eşyalarım tozdan görünmüyor yatak Battaniye koltukların yıkanması gerekiyor ama adam başkasının işinin derdinde</p><p>[automerge]1665661373[/automerge]</p><p></p><p>Öyle valla canım daha bişyler söyleyince de beni haksız çıkarmaya çalışıyor. Onlarda kendisinin işini yapıyormuş odun bir günlük iş bikaç gün sonra doğra ne var daha sobasını bile kurmamıştır adam bu sıcakta</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Miniğimin Annesi, post: 335962, member: 5766"] Haklısın canım ama çok canımı yakıyor keşke evlenmeseydim bu adamla dedirtti yine bana neymiş arkadaşının odunun u doğrayacakmış sanki kış gelmişte soğuktan donmuşlar. Ama bizim evin ufak tefek insaat işini bitirip temizlik yapıp eve göçmemiz gerekiyor doğumum yakın önümüz kış evin içinde insaat olduğundan eşyalarım tozdan görünmüyor yatak Battaniye koltukların yıkanması gerekiyor ama adam başkasının işinin derdinde [automerge]1665661373[/automerge] Öyle valla canım daha bişyler söyleyince de beni haksız çıkarmaya çalışıyor. Onlarda kendisinin işini yapıyormuş odun bir günlük iş bikaç gün sonra doğra ne var daha sobasını bile kurmamıştır adam bu sıcakta [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sorun yine eşim