sorunlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgyldrrm tarafından oluşturulan sorunlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 807 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı sorunlar
Konbuyu başlatan Ezgyldrrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin ortak olduğu işyeri var ama kendisi çalışıyor sadece. işyeri sayesinde dönüyor 12 saat çalışıyor gece işi bana hiç zaman ayıramıyor çok sıkılıyorum kızlar çok yanlız kalıyorum ailemde uzakta arkadaşım da yok burda hiç kayinvalidemlerle de beraber yaşıyoruz bebeğimizi bekliyoruz ama ben çok bunalıma giriyorum tavsiyeleriniz var mı?

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım hayatın inişleri çıkışları var zor zamanlar geçiriyorsan mutlaka güzel günler gelecek demektir. Her zorluktan sonra mutlaka bir kolaylık vardır. İnşirah suresi

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin ortak olduğu işyeri var ama kendisi çalışıyor sadece. işyeri sayesinde dönüyor 12 saat çalışıyor gece işi bana hiç zaman ayıramıyor çok sıkılıyorum kızlar çok yanlız kalıyorum ailemde uzakta arkadaşım da yok burda hiç kayinvalidemlerle de beraber yaşıyoruz bebeğimizi bekliyoruz ama ben çok bunalıma giriyorum tavsiyeleriniz var mı?
İş yeri eğer bayanların da girebileceği bi ortamsa sizde gidin eşinizle değişiklik olur kitap oku film izle yada bebişe bişeyler örebilirsin odası için kendi elinle süs hazırlayabilirsin

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
İş yeri eğer bayanların da girebileceği bi ortamsa sizde gidin eşinizle değişiklik olur kitap oku film izle yada bebişe bişeyler örebilirsin odası için kendi elinle süs hazırlayabilirsin
restorant , genelde gidiyorum ama orda da kendi yoğun çalışıyor yine bana zaman ayıramıyor bir köşede oturuyorum çok sıkıcı sürekli ağlama hissim var yanlız hissediyorum hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım hayatın inişleri çıkışları var zor zamanlar geçiriyorsan mutlaka güzel günler gelecek demektir. Her zorluktan sonra mutlaka bir kolaylık vardır. İnşirah suresi
Cokkk zorlanıyorum 🥺

Cokkk zorlanıyorum 🥺

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
restorant , genelde gidiyorum ama orda da kendi yoğun çalışıyor yine bana zaman ayıramıyor bir köşede oturuyorum çok sıkıcı sürekli ağlama hissim var yanlız hissediyorum hep

Cokkk zorlanıyorum 🥺

Cokkk zorlanıyorum 🥺
Canım el örgüsü mü yapsan acaba bebişe patik yelek oyalanırsın

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğe birşeyler yapabilir sin canım el örgüsü biliyorsan birşeyler orebilirsin örme bebek seti alıp baslayabilirsin benim örgü olayı pek bilmediğimden dikiş dikmek te iyiydim yatak yastık yorgan anne yani yatağı nevresim takımı gibi şeyler diktim hep birde günlük tuttum bebeğime o gün neler yaptım neler hissettim hepsini yazdım oğlum şuan 5 yaşında günlüğü arada ona okuyorum gülerek dinliyo ya öylemi oldu ya öylemi yaptın annecim diyo şimdi kıza hamileyim o ada aynı şeyleri yapıyorum benim kocamda vardiyalı çalışıyor ya işte yada eve geldiğinde yemek yiyip uyuyor hafta içi izinli olduğu içinde pazar market veya hastane işini hallediyoruz bize pek zaman kalmıyor bende kendi kendime oyalanacak şeyler buluyorum ama kaynanam yok evi ayrı çok şükür onla ayni evdeyken odadan cikmiyirdum pek sürekli laf sokuyordu beni hic sevmez kendiside kusuz bir yıldır konuşmuyoruz 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.