Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sosyal Yardım ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Helin in annesi" data-source="post: 135354" data-attributes="member: 3928"><p><h2><strong>Gebelik Yardımı Ne Kadar 2021?</strong></h2><p>Anne adaylarına gebelikleri boyunca sağlık kontrollerine düzenli bir şekilde gitmeleri şartıyla aylık 45 TL ödeniyor.</p><p></p><p>Anne adayları; doğumun hastanede gerçekleşmiş olması halinde ise tek seferli olmak suretiyle 100 TL şartlı doğum yardımı alabiliyorlar.</p><p></p><p>Lohusalık döneminde de sağlık kontrollerini aksatmayan annelere ise 2 sefer 45 TL yani toplamda 90 TL ödeniyor.</p><p></p><p>Yani 2021 yılında gebelik yardım parasının 35 TL’den 45 TL’ye çıkarıldığını söyleyebiliriz. Bu çok az doğru mu canim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Helin in annesi, post: 135354, member: 3928"] [HEADING=1][B]Gebelik Yardımı Ne Kadar 2021?[/B][/HEADING] Anne adaylarına gebelikleri boyunca sağlık kontrollerine düzenli bir şekilde gitmeleri şartıyla aylık 45 TL ödeniyor. Anne adayları; doğumun hastanede gerçekleşmiş olması halinde ise tek seferli olmak suretiyle 100 TL şartlı doğum yardımı alabiliyorlar. Lohusalık döneminde de sağlık kontrollerini aksatmayan annelere ise 2 sefer 45 TL yani toplamda 90 TL ödeniyor. Yani 2021 yılında gebelik yardım parasının 35 TL’den 45 TL’ye çıkarıldığını söyleyebiliriz. Bu çok az doğru mu canim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sosyal Yardım ...