Sorum var Spiral

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Spiral başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 768 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Spiral
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hayırlı akşamlar spiral taktırmak istiyorum ama çevremde önermeyen çok kişi var faydasını görmeyip hamile kalan kararsız kaldım birde acıyor mu takarken sağlık ocaklarında yapılıyor mu bu işlem bir tanıdığım ücretsiz takıyo sağlık ocakları demişti de

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hayırlı akşamlar spiral taktırmak istiyorum ama çevremde önermeyen çok kişi var faydasını görmeyip hamile kalan kararsız kaldım birde acıyor mu takarken sağlık ocaklarında yapılıyor mu bu işlem bir tanıdığım ücretsiz takıyo sağlık ocakları demişti de
Canım doğumdan sonra bende taktırıcam inşallah ama sağlık ocağı takmıyor kadın doğum takıyormuş birde dikket edersen hamile kalma olmaz tabi Allah verdimi her şekil olur

Eliz gündoğmuş

Kayıtlı Üye
rank
Canım hayırlı akşamlar ilk bebeğimi dogurduktan sonra taktirmistim 3.5 yıl taktım 6 ay önce ikinci bebeğimi dünyaya getirdim 2 hafta önce tekrar spiral taktirdim bende Bi sorun olmadı

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Gunaydın kuzum ben 5 sene kullandım cokta memnun kaldım hıcbır sorunu sıkıntısı olmadı taktırınca Da agrı fLN olmadı gayet kolay hıc hissetmiyorsun bile 5 dk sadece cokta rahat bence cnm dogum yapayım bende taktıracagım tavsiye de ediyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım kadın korunma yöntemleri genellikle hormonal bozukluklara ve adet düzensizliklerine yol açıyor. Spiral %100 korunma yöntemi değildir kayma vs olabilir bu durumda gebelik söz konusudur. Sağlık ocaklarında takılmaz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar