Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Stress
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nur25" data-source="post: 215398" data-attributes="member: 4623"><p>Kayinbabam hakkinda olacak kimseye anlatamıyorum anlattıkça da kötü oluyorum onun için burda içimi dökmek istedim gebeligim surece beni anlamadı evde yemek yapılmıyor diyor yapildigi zaman yemiyor cope atiyor eşim elinen geldigi kadar bana yardım ediyor bazen 10a kadar mesaye kaliyor bende elimden geldigi kadar temizlik yemek yapmaya çalişiyorum evi döndüren eşim elektirik 800 lira gelmiş isitici kullanıyoruz bizim oda küçük oldugu için pek ben kullanmıyorum genelde kayinbabam kullaniyor ondan sonra kiş boyu 500 liraya tavugunan tut etine kadar aliyorduk bebek gelecegi için bazi seyleri kisitladik para biriktirelim diye kayinbabam diyor ki et yemezse insan olur et yememiz lazim filan evde tek bir eşim calisirken nasil böyle konuşabiliyor yaa ben eşimi dusunuyorum ama benden başka kimse düşunmuyor ben buna uzuluyorum ve bugun de evde baya temizlik yaptim eski 30 senelik televizyon masasi vardi onu atalim dedim bi bagriş çagriş günler bir ısınmadı da ben gidecem bu evden cami aciyor ben burda dondum uşudum bende hâliyle çok sinirlendim ve üzüldüm agladim ben hamile hamile iş yapiyorum begendiremiyorum aylem de çok uzakta annemi de çok ozledim yapanaliz yarali kuş gibi hissediyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nur25, post: 215398, member: 4623"] Kayinbabam hakkinda olacak kimseye anlatamıyorum anlattıkça da kötü oluyorum onun için burda içimi dökmek istedim gebeligim surece beni anlamadı evde yemek yapılmıyor diyor yapildigi zaman yemiyor cope atiyor eşim elinen geldigi kadar bana yardım ediyor bazen 10a kadar mesaye kaliyor bende elimden geldigi kadar temizlik yemek yapmaya çalişiyorum evi döndüren eşim elektirik 800 lira gelmiş isitici kullanıyoruz bizim oda küçük oldugu için pek ben kullanmıyorum genelde kayinbabam kullaniyor ondan sonra kiş boyu 500 liraya tavugunan tut etine kadar aliyorduk bebek gelecegi için bazi seyleri kisitladik para biriktirelim diye kayinbabam diyor ki et yemezse insan olur et yememiz lazim filan evde tek bir eşim calisirken nasil böyle konuşabiliyor yaa ben eşimi dusunuyorum ama benden başka kimse düşunmuyor ben buna uzuluyorum ve bugun de evde baya temizlik yaptim eski 30 senelik televizyon masasi vardi onu atalim dedim bi bagriş çagriş günler bir ısınmadı da ben gidecem bu evden cami aciyor ben burda dondum uşudum bende hâliyle çok sinirlendim ve üzüldüm agladim ben hamile hamile iş yapiyorum begendiremiyorum aylem de çok uzakta annemi de çok ozledim yapanaliz yarali kuş gibi hissediyorum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Stress