Sorum var Su geliyor acil bakin😳

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sehriiiiiiii tarafından oluşturulan Su geliyor acil bakin😳 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,695 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Su geliyor acil bakin😳
Konbuyu başlatan Sehriiiiiiii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Yok azıcık sanki idrarim azicık kaçmış gibi
Ha o zaman korkma canım o normal o hafdalarda bende de oluyordu ağrın sancın lekelenme falan yoksa korkma sen suyum geliyor diyince bende korktdum o hafda da suyun gelmesi normal diyil çünki dediyin gibi idrar kacırır gibiyse normal korkma o zaman 😊 inşaAllah sağ salim yavruna kavuşursun 🤲🙏

Sehriiiiiiii

Kayıtlı Üye
rank
O zaman hiç sorun yok. Bu tür akıntılar olacak. Benim bazen pantolonumdan görünecek kadar bile oluyor. Rahat ol sen. Hormonlardan dolayı
Oh çok şükür çok korkmuşdum ilk gebeliğim🥰 8 aydir evliyim ilk kez gebe kaldim her turlu sorunda korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha o zaman korkma canım o normal o hafdalarda bende de oluyordu ağrın sancın lekelenme falan yoksa korkma sen suyum geliyor diyince bende korktdum o hafda da suyun gelmesi normal diyil çünki dediyin gibi idrar kacırır gibiyse normal korkma o zaman 😊 inşaAllah sağ salim yavruna kavuşursun 🤲🙏
İnşAllah canım 🥰 Allah olmayan her kese nasip etsin

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Oh çok şükür çok korkmuşdum ilk gebeliğim🥰 8 aydir evliyim ilk kez gebe kaldim her turlu sorunda korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşAllah canım 🥰 Allah olmayan her kese nasip etsin
Amin kuzum Amin korkma seni cok iyi anlıyorum her şeyden insan korkuyor benimde ikinci gebeliyim ama yinede bir şey olduğunda korkuyorum😄benim bir tane açılışım oldu ondan dolayında biraz korkum daha fazla Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınağa çekmesin

İlk heycan

Kayıtlı Üye
rank
Sakin olmaya çalış. Daha yolun başındasın, herşeye panik yaparsan çok yıpranırsın. Benim de ilk gebeliğim. 31. Haftaya geldik de nasıl geldik anlamadım bile. 5+5te kanamam da oldu ama çok şükür şimdi herşey yolunda. Embriyo sağlıklıysa ne yaparsan yap sağlıkla devam ediyor. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Sınavına odaklan sen. Hamileliğin de tadını çıkar. Başka hiçbir şeye benzemeyen çok özel bir duygu. Kanama veya lekelenme olmadığı sürece herşey normaldir. Pozitif düşün. Sınavında başarılar 😊

Sehriiiiiiii

Kayıtlı Üye
rank
Sakin olmaya çalış. Daha yolun başındasın, herşeye panik yaparsan çok yıpranırsın. Benim de ilk gebeliğim. 31. Haftaya geldik de nasıl geldik anlamadım bile. 5+5te kanamam da oldu ama çok şükür şimdi herşey yolunda. Embriyo sağlıklıysa ne yaparsan yap sağlıkla devam ediyor. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Sınavına odaklan sen. Hamileliğin de tadını çıkar. Başka hiçbir şeye benzemeyen çok özel bir duygu. Kanama veya lekelenme olmadığı sürece herşey normaldir. Pozitif düşün. Sınavında başarılar 😊
Çok sağ ol canım inşAllah her şey güzel olur bende hiç kanama olmadi inşallah bundan sonrada olmaz

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Ya düşük belirtisimi🥺
Öyle olması için leke yada kanama gelmesi lazım kuzum kötüsünü düşünme bence enfeksiyona bağlı sulu akıntı olabilir bende yaşamıştım şuan 33 haftaligiz ve gebeliğim boyunca geldi akıntı ama yine de için rahat değilse acile gitmelisin kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar