Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sülük Tedavisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mama" data-source="post: 138813" data-attributes="member: 1131"><p>Anladım canım arkadaşın ne kadar zamandır yapıyor bilmiyorum tabi seviyesini de bilemem. Ama mantıken pis kan vücuttan atıldığı için kansız kalma ihtimalinden dolayı kesinlikle yapılmaz demiş olabilir. bizim buradaki bayan işinin ehli olmuş artık yıllardır bu işte uzmanlaşmış, yetiştirdiği öğrencileri var bölgemizdeki en iyisi diyeyim diger yapanlarda onun ogrencisi zaten. Şimdi ben gittigimde hamilelikte hacamat yapilir mi diye sordum evet yapılır ozellikle 4 ve son ayda bilhassa tavsiye etti. kupa sayısını az, kesikleri de yüzeysel atılır gebelere dedi özellikle. Neden bu aylarda tavsiye edildiginin onemini anlatti. Sülük konusuna gelirsek burnun iki yan kismina(kemikli kisim) attirdim sülügu ve cok cok az kan akti yani kansizliga sebep olacak bir uygulama yapılmadi, suan daha iyiyim nefes konusunda pisman olmadim ve muhtemelen devam edicem bu uygulamaya.</p><p>[automerge]1640672597[/automerge]</p><p></p><p>Sülük sayısına ve tedavi edilen bölgeye bağlı kanama oluyor canım, ben burun yanlarına attırdım kanama çok az oldu ve bu beni rahatlattı. Bide şöyle bir durum burundaki cift tarafli et sismesinden dolayi artik agzimdan nefes aliyordum oksijeni tam manasiyla cigerlerime çekemiyorum, bu durum benim yasamsal faaliyetlerimi, psikolojimi kotu etkilemeye basladi ustelik bebege de dogru oksijen gitmiyor ve bu anne karnindaki bebek icin cok tehlikeli, bebekte depresyon,panik atak gibi kalici hasarlara da sebep oluyor. Yani nefes alamamam vucudumdan biraz kan akmasindan daha vasat bir durumdu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mama, post: 138813, member: 1131"] Anladım canım arkadaşın ne kadar zamandır yapıyor bilmiyorum tabi seviyesini de bilemem. Ama mantıken pis kan vücuttan atıldığı için kansız kalma ihtimalinden dolayı kesinlikle yapılmaz demiş olabilir. bizim buradaki bayan işinin ehli olmuş artık yıllardır bu işte uzmanlaşmış, yetiştirdiği öğrencileri var bölgemizdeki en iyisi diyeyim diger yapanlarda onun ogrencisi zaten. Şimdi ben gittigimde hamilelikte hacamat yapilir mi diye sordum evet yapılır ozellikle 4 ve son ayda bilhassa tavsiye etti. kupa sayısını az, kesikleri de yüzeysel atılır gebelere dedi özellikle. Neden bu aylarda tavsiye edildiginin onemini anlatti. Sülük konusuna gelirsek burnun iki yan kismina(kemikli kisim) attirdim sülügu ve cok cok az kan akti yani kansizliga sebep olacak bir uygulama yapılmadi, suan daha iyiyim nefes konusunda pisman olmadim ve muhtemelen devam edicem bu uygulamaya. [automerge]1640672597[/automerge] Sülük sayısına ve tedavi edilen bölgeye bağlı kanama oluyor canım, ben burun yanlarına attırdım kanama çok az oldu ve bu beni rahatlattı. Bide şöyle bir durum burundaki cift tarafli et sismesinden dolayi artik agzimdan nefes aliyordum oksijeni tam manasiyla cigerlerime çekemiyorum, bu durum benim yasamsal faaliyetlerimi, psikolojimi kotu etkilemeye basladi ustelik bebege de dogru oksijen gitmiyor ve bu anne karnindaki bebek icin cok tehlikeli, bebekte depresyon,panik atak gibi kalici hasarlara da sebep oluyor. Yani nefes alamamam vucudumdan biraz kan akmasindan daha vasat bir durumdu. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sülük Tedavisi