Sümüksü Sarı akıntı ve şişkinlik hamilelik belirtisi mi? Adete 4 gün var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde merveceylann47 tarafından oluşturulan Sümüksü Sarı akıntı ve şişkinlik hamilelik belirtisi mi? Adete 4 gün var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 632 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Sümüksü Sarı akıntı ve şişkinlik hamilelik belirtisi mi? Adete 4 gün var
Konbuyu başlatan merveceylann47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merveceylann47

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar adetten 1 hafta önce sarı ip gibi uzayan akıntı ayrıca karın ve karın alt bölgesi şişkinliğim var ve göğüslerim çok şişmiş, normalde adetten önce bu kadar şişmezdi, elime alıyom göğsümü ağır geliyor ve arada sırada ağrı oluyor çok hafif, ve akşama doğru baş ağrısı, ve bazen beyaz akıntı, onun dışında kasık ağrım veya adet ağrılarım hiç yok, normalde adet ağrım adetten 5 gün önce başlardı,,,, bunlar dışında hiçbir belirtin yok, bilenler yazarsa çok sevinirim 😊çok istiyorum bebiş, adetten 7 gün önce test yaptım sonuç negatifti şimdi adetime 4 gün var, merak ediyorum, hastaneye gidip ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorum, bu arada ben küçük pkoluyum ama kötü değil küçük yani, doktor çocuğun olur dedi ama olmadı, şimdi.?
Not: enfeksiyon değil.. Baktırdım.

Çözüm

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar adetten 1 hafta önce sarı ip gibi uzayan akıntı ayrıca karın ve karın alt bölgesi şişkinliğim var ve göğüslerim çok şişmiş, normalde adetten önce bu kadar şişmezdi, elime alıyom göğsümü ağır geliyor ve arada sırada ağrı oluyor çok hafif, ve akşama doğru baş ağrısı, ve bazen beyaz akıntı, onun dışında kasık ağrım veya adet ağrılarım hiç yok, normalde adet ağrım adetten 5 gün önce başlardı,,,, bunlar dışında hiçbir belirtin yok, bilenler yazarsa çok sevinirim 😊çok istiyorum bebiş, adetten 7 gün önce test yaptım sonuç negatifti şimdi adetime 4 gün var, merak ediyorum, hastaneye gidip ümitsizliğe kapılmaktan korkuyorum, bu arada ben küçük pkoluyum ama kötü değil küçük yani, doktor çocuğun olur dedi ama olmadı, şimdi.?
Adetin geçtikten sonra kan verirsen kesin belli olur.Annelik sabır işi şimdiden sabretmeye alıştır kendini 🤭

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kesin sonuç için adet gecikmeni bekle canım adetin geçtikten sonra test yap hayırlı haberlerle inşallah

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Kesin sonuç için adet gecikmeni bekle canım adetin geçtikten sonra test yap hayırlı haberlerle inşall
Amin canım sağolasın 🤲🤲🤲adetimi bilmiyorum ki, ben pkoluyum,. 🥺
Kesin sonuç için adet gecikmeni bekle canım adetin geçtikten sonra test yap hayırlı haberlerle in
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adetin geçtikten sonra kan verirsen kesin belli olur.Annelik sabır işi şimdiden sabretmeye alıştır kendini 🤭
Evet kendimi tutamıyorum hep test yapıyorum sonra kocaman negatif oluyor ama ben pkoluyum o yüzden adetim belirsiz 🥺

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Evet kendimi tutamıyorum hep test yapıyorum sonra kocaman negatif oluyor ama ben pkoluyum o yüzden adetim belirsiz 🥺
Adetten 1 hafta önce olduysa bu eğer iki 3 hafta daha geçmesi gerekiyor üzerinden test için

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank

Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım ama sen yine de hesap edersin bir ayı biraz geçtiyse falan kan vererek daha kesin sonuç elde edersin

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Adetten 1 hafta önce olduysa bu eğer iki 3 hafta daha geçmesi gerekiyor üzerinden test için
Yani evet ben pkoluyum son adetime göre 1 hafta kalmış, değişmese öyledir, kaset test yaptım negatif çıktı.

Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin canım ama sen yine de hesap edersin bir ayı biraz geçtiyse falan kan vererek daha kesin sonuç elde edersin
Amin sağolasın, biraz daha bekliycem, sabırsızım ama yapçak bişey yok ben pkoluyum🥺🤲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Yani evet ben pkoluyum son adetime göre 1 hafta kalmış, değişmese öyledir, kaset test yaptım negatif çıktı.

Amin sağolasın, biraz daha bekliycem, sabırsızım ama yapçak bişey yok ben pkoluyum🥺🤲
Anladım hayırlı haberlerle insallah rabbim gönlüne göre versin

merveceylann47

Kayıtlı Üye
rank
Son düzenleme:
Çözüm
Tüm sayfalar yüklendi.