ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,690 19 Ocak 2024 #1 ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE
yasemin doğru Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 88 19 Ocak 2024 #2 Allah analı babalı büyütsün inşallah Darısı haziran da bize inşallah ☺
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 545 19 Ocak 2024 #3 ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Rabim annali babalı büyütsün cnm kaç haftalık doğum yaptin
ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Rabim annali babalı büyütsün cnm kaç haftalık doğum yaptin
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 19 Ocak 2024 #4 ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Gözün Aydın Canım Allah'ım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah geçmiş olsun
ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Gözün Aydın Canım Allah'ım analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah geçmiş olsun
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 19 Ocak 2024 #5 ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Canım senin bebeğinin haftası küçüktü sanki Rabbim bi sıkıntı çıkmadan kucağına alıp eve dönmeyi nasip etsin inşallah
ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Canım senin bebeğinin haftası küçüktü sanki Rabbim bi sıkıntı çıkmadan kucağına alıp eve dönmeyi nasip etsin inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 19 Ocak 2024 #6 ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Kızz ciddi misin daha erken değil miydi. O gözüm aydın yaa rabbim analı babalı büyütsün inşallah . Gözün aydın canım benim
ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Kızz ciddi misin daha erken değil miydi. O gözüm aydın yaa rabbim analı babalı büyütsün inşallah . Gözün aydın canım benim
Aleyna Yavuz Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 2,371 Konum İstanbul 19 Ocak 2024 #7 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kızz ciddi misin daha erken değil miydi. O gözüm aydın yaa rabbim analı babalı büyütsün inşallah . Gözün aydın canım benim Genişletmek için tıkla ... Evet daha geçen gün yanliş hatırlamıyosam ya 32 ya 34 haftalığım diyordu inşallah küvezde kalmaz
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kızz ciddi misin daha erken değil miydi. O gözüm aydın yaa rabbim analı babalı büyütsün inşallah . Gözün aydın canım benim Genişletmek için tıkla ... Evet daha geçen gün yanliş hatırlamıyosam ya 32 ya 34 haftalığım diyordu inşallah küvezde kalmaz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 19 Ocak 2024 #8 Aleyna Yavuz' Alıntı: Evet daha geçen gün yanliş hatırlamıyosam ya 32 ya 34 haftalığım diyordu inşallah küvezde kalmaz Genişletmek için tıkla ... 34 dü kuzum ondan şaşırdım hayta dinde akıntı geldi koyu beyaz demişti bizde nişan değildir demiştik ama
Aleyna Yavuz' Alıntı: Evet daha geçen gün yanliş hatırlamıyosam ya 32 ya 34 haftalığım diyordu inşallah küvezde kalmaz Genişletmek için tıkla ... 34 dü kuzum ondan şaşırdım hayta dinde akıntı geldi koyu beyaz demişti bizde nişan değildir demiştik ama
Asel ❤️💙Alparslan Kayıtlı Üye Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 786 Konum İstanbul 19 Ocak 2024 #9 ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canm Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ebruakpinar0354' Alıntı: ABLALARIM DOGUM YAPTIM BITANECIK OGLUM OLDU SEZERYAN OLDUM YARIM SAAT ONCE Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canm Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
-Fatma- Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 98 19 Ocak 2024 #10 Rabbim analı babalı büyütsün salih ve saliha evlatlar eylesin İnşaALLAH