Sorum var Sürekli açlık isteği

• Konbuyu başlatan Sternchen
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sternchen tarafından oluşturulan Sürekli açlık isteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 806 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sürekli açlık isteği
Konbuyu başlatan Sternchen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Güler.0240

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, ben gebeliğin 9. haftasındayım. Çok sık acıkıyorum. Ve yiyorum da. 9 hafta da 4 kilo aldım. Normal mi bu açlık atakları?
Ben de öyleydim doymak bilmezdim gece gündüz acıkırdim 10 kiloyu nerdeyse bi seferde aldim. şu an 34 haftalik oldum ilk zamanlardaki gibi iştahım yok ama 19 kilo almışım şu ana kadar

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, ben gebeliğin 9. haftasındayım. Çok sık acıkıyorum. Ve yiyorum da. 9 hafta da 4 kilo aldım. Normal mi bu açlık atakları?
Balım bazı gebelerde iştah artışı fazla olur bende tam tersi.ilk aylar sürekli iştahsızlık kusma bulantı vardı.. fazla yememeye çalış şimdiden böyle kilo aldıysan daha gebeliğin sonuna çok var ☺️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İştah artışı gayet normal ama yağlı, salçalı, hamur işi yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. Genellikle sebze, meyve, süt ve süt ürünleri, yumurta tüket

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.