Sürekli baş ağrısı 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Sürekli baş ağrısı 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,733 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sürekli baş ağrısı 😣
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Nurcan Abdullah

Kayıtlı Üye
rank
Bulanti devam ediyor mu cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ohh sevindim senin adina canm
Teşekkür ederim
Şükür o geçti tek ilaç içerken midem kabul etmiyor ama yemeklerde sıkıntı yok şükür ki ilk 3 ay geçsin diye dua ediyordum şükür 15 ten sonra sıkıntı kalmadı bakalım ileri zamanlar için ne olacak
Kızlar ben buraya fotoğraf nasıl paylaşa bilirim

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç gündür sürekli başım ağrıyor midem bozuk ama baş ağrısı tarifsiz hergun kesintisiz ağrıyor 😣😣 ilaçta içemiyorum hayatım perişan oldum. Ne yapsam bilemedim ilk defa bir gebeliğimde bu kadar baş ağrısı çekiyorum
Geçmiş olsun canm benimde ikinci gebeligim aşırı baş ağrısı vardı kansızlıkmş doktor ilac verdi su an iyiyim bas ağrısı yok 27+4 olduk 🤗

Mevlüde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kaç gündür sürekli başım ağrıyor midem bozuk ama baş ağrısı tarifsiz hergun kesintisiz ağrıyor 😣😣 ilaçta içemiyorum hayatım perişan oldum. Ne yapsam bilemedim ilk defa bir gebeliğimde bu kadar baş ağrısı çekiyorum
Geçmiş olsun kuzum ben de çok baş ağrısı çektim inan her hafta parol serum aldım acilde malesef çok kötü bir durum şimdi 29 haftalık oldum geçti baş ağrılarım doktorunla konuş istersen farklı bi sıkıntı yoksa serum parol veriyorlar başka yolu yok malesef

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım gercekten hamilelikte bas ağrısı oluyor
Evet bu bir haftadır hergun çok yoruyor insanı

Geçmiş olsun kuzum ben de çok baş ağrısı çektim inan her hafta parol serum aldım acilde malesef çok kötü bir durum şimdi 29 haftalık oldum geçti baş ağrılarım doktorunla konuş istersen farklı bi sıkıntı yoksa serum parol veriyorlar başka yolu yok malesef
Bakalım inşallah bir çözüm bulur doktor çünkü deli etti beni her gün baş ağrısı ile uyanmak

Bakalım inşallah bir çözüm bulur doktor çünkü deli etti beni her gün baş ağrısı ile uyanmak
Baş ağrısı genellikle tansiyon yükselince oluyormuş kuzum tansiyonuna bi baktır derim
Benim tansiyonum oldum olası en yüksek 10-6 falan olmuştur belki 12'lere çıktıysa o beni rahatsız etti. Normalde düşük tansiyonlu biriyim en ufak şeyden baygınlık geçiririm o derece 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar