Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebeğim Büyürken
Süt arttırıcı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 518305" data-attributes="member: 3155"><p>Sıcak su bol bol el ile sağma. Ben 3 gün önce yaprım stresten üzüntüden sütüm gitti burada ebelerden sağma makinesi kullanilir miyim diye izin istedim hayır belirli bir kısma gelene kadad elle sağım yapacaksın dediler bugun 3. Gün 3 saatte yaarım saat ara ile göğüs sağıyorum ne kadar çıkarsa çıksın bebeğe gönderiyorum ve sıcak duş alamazsam dahi sıcak havlu yada göğüslerimi sıcak suyun altına tutuyorum . Baya etkisi oldu birde masaj bebeğimi günde 3 kez emzirme hakkım var o zamanda emziriyorum emzirmeden gelip direk sağım yapmaya başlıyorum şükür arttı . Boşl bol su iç ve sağım yap canım bebeğin emdikten sonra asla göğüsünü öyle bırakma sağ 2 saatte dolar zaten 2 saat sonra diğer göğüsünü ver</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 518305, member: 3155"] Sıcak su bol bol el ile sağma. Ben 3 gün önce yaprım stresten üzüntüden sütüm gitti burada ebelerden sağma makinesi kullanilir miyim diye izin istedim hayır belirli bir kısma gelene kadad elle sağım yapacaksın dediler bugun 3. Gün 3 saatte yaarım saat ara ile göğüs sağıyorum ne kadar çıkarsa çıksın bebeğe gönderiyorum ve sıcak duş alamazsam dahi sıcak havlu yada göğüslerimi sıcak suyun altına tutuyorum . Baya etkisi oldu birde masaj bebeğimi günde 3 kez emzirme hakkım var o zamanda emziriyorum emzirmeden gelip direk sağım yapmaya başlıyorum şükür arttı . Boşl bol su iç ve sağım yap canım bebeğin emdikten sonra asla göğüsünü öyle bırakma sağ 2 saatte dolar zaten 2 saat sonra diğer göğüsünü ver [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebeğim Büyürken
Süt arttırıcı