Süt saklama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ebru Dilek tarafından oluşturulan Süt saklama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 353 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Süt saklama
Konbuyu başlatan ebru Dilek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

ebru Dilek

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ben 9 gün önce doğum yaptım bebeğim Küçük olduğu için memeyi tam boşaltamıyor bende süt sağma makinası ile sağmak istiyorum ama onu saklama konusunda bulunduğum yerde bir kaç eczaneye sordum ama süt saklama poşeti bulamadım internetten sipariş verdik ama malum o da hemen gelmiyor süt saklama poşeti yerine alternatif kullanabileceğim birşey önerebilir misiniz acaba

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba arkadaşlar ben 9 gün önce doğum yaptım bebeğim Küçük olduğu için memeyi tam boşaltamıyor bende süt sağma makinası ile sağmak istiyorum ama onu saklama konusunda bulunduğum yerde bir kaç eczaneye sordum ama süt saklama poşeti bulamadım internetten sipariş verdik ama malum o da hemen gelmiyor süt saklama poşeti yerine alternatif kullanabileceğim birşey önerebilir misiniz acaba
Temiz bir kavanoz var ise onda da saklayabilirsin canım ama buzdolabı rafında bir iki gün kalabilir en fazla o şekilde

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kuzenim küçük pet şişeye koymuştu şu en küçük olanlara iyice yıkayıp sağdığı sütleri onlarda biriktirip dondurucuya koyuyordu ihtiyacı olduğunda çıkarıp ılık suda çözdürüyordu

Tüm sayfalar yüklendi.