Sorum var Sütüm gelmiyo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Sütüm gelmiyo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,155 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütüm gelmiyo
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sütün olmasa bile emzir, ılık duş al, dut kurusu haşla tüket, tahin helvası ye

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 hafta önce sezeryanla doğum yaptım ama hala sütum gelmedi az az geliyo artırmak için ne yapabilirim
Eğer ki yeterince besleniyorsan bebeği bol bol emzir sütün kendiliğinden gelir balım bende 10 gün önce doğum yaptım 3 gün sütüm gelmedi iyice beslendikten ve bebeğimi bol bol emzirdikten sonra sütüm artmaya başladı

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar