Suyum sınırda azalabilir acil bakar misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraa tarafından oluşturulan Suyum sınırda azalabilir acil bakar misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,103 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Suyum sınırda azalabilir acil bakar misiniz
Konbuyu başlatan Sümeyraa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

Sümeyraa

Kayıtlı Üye
rank
33+5 haftadayim bebeğimin hareketleri azaldı suyum dan dolayı mı su an kizlar hemen gitmelimiyim böyle durumla karsilasan var mi

Zümrüttt

Kayıtlı Üye
rank
33+5 haftadayim bebeğimin hareketleri azaldı suyum dan dolayı mı su an kizlar hemen gitmelimiyim böyle durumla karsilasan var mi
Benim ilk hamileliğimde. Bebeğim hareketliydi ama kontrole gittiğimde suyu azalmış. 2 gün sonra doğuma gel dedi ama dikkat et belki kordon dolanmış olabilir doktoruna bı görün derim bende 35+3 haftaligim bugün nedense hareketlilikte azalma var bende tedirginlestim 😕

Sümeyraa

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk hamileliğimde. Bebeğim hareketliydi ama kontrole gittiğimde suyu azalmış. 2 gün sonra doğuma gel dedi ama dikkat et belki kordon dolanmış olabilir doktoruna bı görün derim bende 35+3 haftaligim bugün nedense hareketlilikte azalma var bende tedirginlestim 😕
Pazartesi kontrolüm var ama dediğin gibi çok tedirginim su an hareket var ama çok az eskisi gibi değil büyüdüğü için diyolar

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bende 35 haftalığım haraketlerde azalma bendede var dün kontroldeydim bebek büyüyo yeri daralmış o yüzden dedi doktor

Zümrüttt

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk hamileliğimde. Bebeğim hareketliydi ama kontrole gittiğimde suyu azalmış. 2 gün sonra doğuma gel dedi ama dikkat et belki kordon dolanmış olabilir doktoruna bı görün derim

Pazartesi kontrolüm var ama dediğin gibi çok tedirginim su an hareket var ama çok az eskisi gibi değil büyüdüğü için diyolar
Ben 3gun önce kontroldeydim ama 1 günde bile değişebilir 😕 ben azalmadan kastım eskisi gibi tekmeleri kuvvetli değil kalp atışı gibi

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Ben salı günü suyum geldi lavobo ya gittim iç çamaşırı kan olmuş hemen hastaneye gittim düşük teylikesi olmuş 2gün yattım hastanede 12+4günlük hamileyim şuan iyim çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.