Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Taciz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nisa16" data-source="post: 118394" data-attributes="member: 1677"><p>Kızla 3 sene oncesi benim başımda söyle bir olaygeldi bizim sokakta bir komşu var bu komşuya damat iç güvesi geldi ama hep bana kapıda bakarken farkettim bugün bime gittim baktım oda orda ben orda kap kaşık bakıyım derken geldi yanıma birsey söyledi tabi ben once duymadım ne söylediğini cunku kissik sesle konuşuyordu sonra bidaha söyledi megersem benden telefon numaramı istiyormuş tabi ben ilk başta yanlış anladım zannettim bende bazen bime telefon getirip satıyorlar bende ondan bahsediyor zannettim tabi sonradan adamın niyetini anladım megersem adam benim telefon numaramı istiyormuş neyse bende dedimki BENİM telefonum neyim yokdedi kızarak ve oradan hemen uzaklaştım hızlıca ve budadam benim peşin sıra geldi ben bimden ciktiydim evin yakinindaydim arkamdan gine fısır fısır birsey dedi ama ne söylediğin hicduymadim ve yolunu değiştirdi ve ben bu durumu esime anlattım ama komşumuzun damadının olduğunu söylemedim cunku söylesen kavga cikardi o günden sonra bime ayuz bire tek gitmeye korkar olldum hep pislik karılara kızlara bakerken yakalıyordum zaten burda Bi komşunun geli daha onun bakışlarından rahsiz olduğunu bildirdi bana söylemişti ama komşuya da birsey diyemedik ayıp denen birsey var bunlar sen komşuları demeya insan komsusunada guvenemicekse kime güvenecek biraz uzun olduya neyse artik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nisa16, post: 118394, member: 1677"] Kızla 3 sene oncesi benim başımda söyle bir olaygeldi bizim sokakta bir komşu var bu komşuya damat iç güvesi geldi ama hep bana kapıda bakarken farkettim bugün bime gittim baktım oda orda ben orda kap kaşık bakıyım derken geldi yanıma birsey söyledi tabi ben once duymadım ne söylediğini cunku kissik sesle konuşuyordu sonra bidaha söyledi megersem benden telefon numaramı istiyormuş tabi ben ilk başta yanlış anladım zannettim bende bazen bime telefon getirip satıyorlar bende ondan bahsediyor zannettim tabi sonradan adamın niyetini anladım megersem adam benim telefon numaramı istiyormuş neyse bende dedimki BENİM telefonum neyim yokdedi kızarak ve oradan hemen uzaklaştım hızlıca ve budadam benim peşin sıra geldi ben bimden ciktiydim evin yakinindaydim arkamdan gine fısır fısır birsey dedi ama ne söylediğin hicduymadim ve yolunu değiştirdi ve ben bu durumu esime anlattım ama komşumuzun damadının olduğunu söylemedim cunku söylesen kavga cikardi o günden sonra bime ayuz bire tek gitmeye korkar olldum hep pislik karılara kızlara bakerken yakalıyordum zaten burda Bi komşunun geli daha onun bakışlarından rahsiz olduğunu bildirdi bana söylemişti ama komşuya da birsey diyemedik ayıp denen birsey var bunlar sen komşuları demeya insan komsusunada guvenemicekse kime güvenecek biraz uzun olduya neyse artik [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Taciz