Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm kızlar nabersiniz size birsey soracağım benim sol kolum çok uyusuyor bgun diken diken oluyor gibi hissetmiyorum da bazen de sizde de böyle olan var mi
Slm kızlar nabersiniz size birsey soracağım benim sol kolum çok uyusuyor bgun diken diken oluyor gibi hissetmiyorum da bazen de sizde de böyle olan var mi
Kuzum hamilelikte vücutta sıvı tutulması ve şişkinlik artar şişkinlik bileklerde el ve parmak bölgesinde yer alan sinirlere baskı uygular bu sebepten uyuşma yanma ağrı gibi hisler olması normaldir
Ve aleyküm selam çiçeğim sol kol ağrısı, uyuşukluğu sıkıntılı doktora görünmen gerek
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Kuzum hamilelikte vücutta sıvı tutulması ve şişkinlik artar şişkinlik bileklerde el ve parmak bölgesinde yer alan sinirlere baskı uygular bu sebepten uyuşma yanma ağrı gibi hisler olması normaldir
Karpal tünel sendromu yani sinir sıkışması diye adlandırılır hamilelikte sık görülür benimde olmuştu hamilelik sonrası geçiyor tabi o kolu çok yorup tetiklememek gerek geçmiş olsun canım