Tecrübeli anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zehra tat tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 604 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Tecrübeli anneler
Konbuyu başlatan Zehra tat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Acaba kızlar göğüs ucu yarasını önlemek için kullanılan krem ne önerirsiniz ne kullandınız ben çok çektim doğumdan önce felan kullanılan bişey var mı
Lansinoh göğüs kremi kullandım doğuma yakın başladım doğumdan sonrada her seferinde sürdüm silmeye bile gerek kalmıyor bu krem çok memnundum insllah sen de de iyi gelir 🙏

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Acaba kızlar göğüs ucu yarasını önlemek için kullanılan krem ne önerirsiniz ne kullandınız ben çok çektim doğumdan önce felan kullanılan bişey var mı
Bende lansinoh kullandim ama pek etkili olmadi pompa ile sagdigim için perişan olmuştu goguslerim oğlum yogunbakid kaldigi icin emzremedim ilk baslarda ayva çekirdeği ni suya koydum bir gece bekledi ertesi gün sürdüm gogus uclarina inanilmaz rahatlamistim dolapta beklettim bir hafta icinde kullanilmasi gerekiyor soğuk soğuk cok iyi gelmisti bana

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben 6.30 aylıkken garmastan kullanmaya başladım. Sonra we well kullandım. ikisinde de memnundum. Doğum öncesi surmemde ilk emzirme ve sonrasi baya süre acıma ve çatlat olmadı. Sonra arada acı hissi olduğu an hemen krem sürdüm. Her emzirmeden sonra düzenli sürdüğüm için çatlat yada açıdan bebgi emzirmeme gibi durumu yaşamadım. Çok şükür. Buna doğum öncesi ve sonrası kullanımı çok önemli

Tüm sayfalar yüklendi.