Tecrübeli anneler🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zanazarina tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 873 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler🤗
Konbuyu başlatan Zanazarina
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Mrb güzel anneler. Ben 13+1 hamileyim ikinci gebeligim. Buraya kadar gayet iyi geldim mide bulantısı kusmalar hic yoktu son iki gündür mide bulantısı baş ağrısı kusmalar falan arabayla şuraya kadar da gitsem çok kötü oluyorum ilk hamileligim ilk 3 ay böyle kötüydüm sonra düzeldim bunda ilk üç ay rahattım şimdi kötü olmaya başladım sanki su dahi içsem kusacağım gibi oluyor böyle olan var mı canlar 😥😖

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ben 22 +5 günlüğüm hala mide bulantım var daha geçmedi fazla
Mrb güzel anneler. Ben 13+1 hamileyim ikinci gebeligim. Buraya kadar gayet iyi geldim mide bulantısı kusmalar hic yoktu son iki gündür mide bulantısı baş ağrısı kusmalar falan arabayla şuraya kadar da gitsem çok kötü oluyorum ilk hamileligim ilk 3 ay böyle kötüydüm sonra düzeldim bunda ilk üç ay rahattım şimdi kötü olmaya başladım sanki su dahi içsem kusacağım gibi oluyor böyle olan var mı canlar 😥😖

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben 17.haftaya kadar cektim sonra düzeldi şükür resmen lavaboda yatıyordum her kokudan tiksiniyordum yemek çay su herşeyden bulanıyordu

Nur.

Kayıtlı Üye
rank
Evet maalesef canim bende öyleyim ilk gebeligimde doğuma gittiğim sabaha kadar mide bulantısı ve kusma vardı şuan 2. Gebeligim 33 haftalik aynı şekil .İnşallah seninki geçer

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende 18 haftadayım yeni toparlıyorum canım serumlarla falan idare ettim dediğin gibi su bile içsem çıkardı doktoruna söyle bu durumu ama ona göre uygun bir şey yazacaktır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar