Tecrübeli hamişler bakabilirmi rahatsızım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nehir♥️ tarafından oluşturulan Tecrübeli hamişler bakabilirmi rahatsızım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 538 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Tecrübeli hamişler bakabilirmi rahatsızım
Konbuyu başlatan Nehir♥️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nehir♥️

Nehir♥️

Kayıtlı Üye
rank
31. Haftaya girdim karnımın altında kasığıma yakın yerlerde çoğu zaman iğnelenmiş gibi hissediyorum sert bi şekilde bağırmamak için zor tutuyorum kendimi çok acıyo nedeni nedir sizce belki sizdede olmuştur diye yazdım şimdiden yazan herkese minnettarım 🌹

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
31. Haftaya girdim karnımın altında kasığıma yakın yerlerde çoğu zaman iğnelenmiş gibi hissediyorum sert bi şekilde bağırmamak için zor tutuyorum kendimi çok acıyo nedeni nedir sizce belki sizdede olmuştur diye yazdım şimdiden yazan herkese minnettarım 🌹
Bebek hareketleri olabiliyor canim büyüdüğü için artik daha acı verici hareketleri benim kiz makat gelisi o yüzden hareket leri hep kasiklarda hissediyorum dönme ittirme oldumu anca yukarıda görülüyor bazen oturamiyom bile acidan uzanıyorum kasiklardan çekilene kadar 🤣

Nehir♥️

Kayıtlı Üye
rank
Bebek hareketleri olabiliyor canim büyüdüğü için artik daha acı verici hareketleri benim kiz makat gelisi o yüzden hareket leri hep kasiklarda hissediyorum dönme ittirme oldumu anca yukarıda görülüyor bazen oturamiyom bile acidan uzanıyorum kasiklardan çekilene kadar 🤣
Yooo benimde hep kasıklarda hareket ediyo ama bu çok acı verici birden yanıyo ve duruyor bebek hareketi değil diye biliyorum teşekkür ederim 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Karnın yırtılıyor olabilir canım benimde aynı şekilde oluyor ve acıdan duramıyorum dokunamiyorum bile sonra bir baktım yırtılmış. belki seninki de bundan olabilir krem filan sur rn azından yumuşatır

Canım benimde aynısı oluyo 32.haftadym hamile değlkende oluyodu benim düşncem braz da üşütnce oluyo gibi

Nehir♥️

Kayıtlı Üye
rank
Karnın yırtılıyor olabilir canım benimde aynı şekilde oluyor ve acıdan duramıyorum dokunamiyorum bile sonra bir baktım yırtılmış. belki seninki de bundan olabilir krem filan sur rn

Karnın yırtılıyor olabilir canım benimde aynı şekilde oluyor ve acıdan duramıyorum dokunamiyorum bile sonra bir baktım yırtılmış. belki seninki de bundan olabilir krem filan sur rn azından yumuşatır
Teşekkür ederim deneyecem mutlaka
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benimde aynısı oluyo 32.haftadym hamile değlkende oluyodu benim düşncem braz da üşütnce oluyo gibi
Hmm haklısın çok soğuk zaten bu aralar oda olabilir 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.