TEDİRGİNLİK Hamilelik yardım lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde F. Anne adayı:) tarafından oluşturulan TEDİRGİNLİK Hamilelik yardım lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 616 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı TEDİRGİNLİK Hamilelik yardım lütfen
Konbuyu başlatan F. Anne adayı:)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuuu

F. Anne adayı:)

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar anne ve anne adayları. Son adet tarihimin ilk günü18 ekim. Keseyi 25 kasım da gördüm o zaman 1 cm di. 13 aralıkta da kalp atışını duymaya gittim fakat kese 3cm olmuş fakat bebekte bir gelişim olmamış. Bebek gelişimi olmaması normal mi? Kalp atışını duyamadım normal mi? Yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmam gerekiyor...

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhabalar anne ve anne adayları. Son adet tarihimin ilk günü18 ekim. Keseyi 25 kasım da gördüm o zaman 1 cm di. 13 aralıkta da kalp atışını duymaya gittim fakat kese 3cm olmuş fakat bebekte bir gelişim olmamış. Bebek gelişimi olmaması normal mi? Kalp atışını duyamadım normal mi? Yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmam gerekiyor...
Kalp atışını duydun mu canım

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Bebek gelisim geriligi normalde genetik bozukluklardan kaynaklaniyor ve vucut kendiliginden atiyor.. 13 -14. Haftalara kadar bu sekilde dusukler normal kabul ediliyor.. evrenin seçiciligine dikkat cekiliyor.. ama hemen tedirgin olmamalisin bence..bir sonraki kontrolunde kesin belirlenmis olacaktir..

Tüm sayfalar yüklendi.