Bizimde 31 temmuz kıyafetler hepsi yıkandı ütülündi ama çantaya koymadım daha ha bugün ha bugün diye diye bu zamana geldik daha hazır değilKızlar çoğumuz Allah izin ederse temmuzda doğum yapcaz hemen hemen 1 ay kaldı heyecan varmı hazırlıklar tamammı

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizde 35. Haftadayız bende aynı şekilde hergğn çekiyorum diyebilirimBiz de 37. Haftadayız yalancı sancılar başladı bu ara adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr