Test verdim kuzum bugün @Asena.ase resim atıyorum
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 2 Mayıs 2023 #1 Test verdim kuzum bugün @Asena.ase resim atıyorum Ekli dosyalar IMG-20230502-WA0008.jpg 170.7 KB · Görüntüleme: 196 IMG-20230502-WA0012.jpeg 1.7 MB · Görüntüleme: 197
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mayıs 2023 #2 6 haftalık gebelik var kuzum birde idrarda kan ve enfeksiyon görülmüş sanırım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Doktorun gördü mu peki sonucu
6 haftalık gebelik var kuzum birde idrarda kan ve enfeksiyon görülmüş sanırım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Doktorun gördü mu peki sonucu
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 2 Mayıs 2023 #3 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Test verdim kuzum bugün @Asena.ase resim atıyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun istiyormuydun bebis
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Test verdim kuzum bugün @Asena.ase resim atıyorum Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun istiyormuydun bebis
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 2 Mayıs 2023 #4 azram cankizim' Alıntı: Hayırlı olsun istiyormuydun bebis Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum ya süpriz oldu triodum yüksek ti ilac bile kullanmiyordum hamile kalmamak için ama süpriz oldu Asel baya küçük Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: 6 haftalık gebelik var kuzum birde idrarda kan ve enfeksiyon görülmüş sanırım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Doktorun gördü mu peki sonucu Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum görmedi daha gostermedim
azram cankizim' Alıntı: Hayırlı olsun istiyormuydun bebis Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum ya süpriz oldu triodum yüksek ti ilac bile kullanmiyordum hamile kalmamak için ama süpriz oldu Asel baya küçük Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: 6 haftalık gebelik var kuzum birde idrarda kan ve enfeksiyon görülmüş sanırım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Doktorun gördü mu peki sonucu Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum görmedi daha gostermedim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Mayıs 2023 #5 Ayşem hayırlı olsun kuzum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mayıs 2023 #6 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Yok kuzum ya süpriz oldu triodum yüksek ti ilac bile kullanmiyordum hamile kalmamak için ama süpriz oldu Asel baya küçük Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Yok kuzum görmedi daha gostermedim Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım kuzum hayırlı olsun
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Yok kuzum ya süpriz oldu triodum yüksek ti ilac bile kullanmiyordum hamile kalmamak için ama süpriz oldu Asel baya küçük Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Yok kuzum görmedi daha gostermedim Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım kuzum hayırlı olsun
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 2 Mayıs 2023 #7 Hülya12' Alıntı: Ayşem hayırlı olsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Saol kuzum ya
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Mayıs 2023 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: 6 haftalık gebelik var kuzum birde idrarda kan ve enfeksiyon görülmüş sanırım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Doktorun gördü mu peki sonucu Genişletmek için tıkla ... Gamzeme katılıyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: 6 haftalık gebelik var kuzum birde idrarda kan ve enfeksiyon görülmüş sanırım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mayıs 2023 Doktorun gördü mu peki sonucu Genişletmek için tıkla ... Gamzeme katılıyorum
Asel'in annesi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 2,484 Konum İstanbul 2 Mayıs 2023 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hmm anladım kuzum hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... İdrar da kan nedir acaba normal birşey mi canım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hmm anladım kuzum hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... İdrar da kan nedir acaba normal birşey mi canım