P Papağan Guest 2 Aralık 2023 #1 Regl donemımden 7 gun gecıktım hamıle olma olasılıgım nedır nezaman test yapmalıyım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 2 Aralık 2023 #2 Papağan' Alıntı: Regl donemımden 7 gun gecıktım hamıle olma olasılıgım nedır nezaman test yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Olasılık yüksek canım şuan bile idrar tetsi yada kan testi yapsan gebelik var ise çıkar . Hakkında hayırlısı olsun Oyla 0 Downvote
Papağan' Alıntı: Regl donemımden 7 gun gecıktım hamıle olma olasılıgım nedır nezaman test yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Olasılık yüksek canım şuan bile idrar tetsi yada kan testi yapsan gebelik var ise çıkar . Hakkında hayırlısı olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Aralık 2023 #3 Papağan' Alıntı: Regl donemımden 7 gun gecıktım hamıle olma olasılıgım nedır nezaman test yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Genelde adet döneminden bir hafta sonra test yapmak gerekir yani bugün hemen test yapabilirsin ya da yarın ilk idrarında Oyla 0 Downvote
Papağan' Alıntı: Regl donemımden 7 gun gecıktım hamıle olma olasılıgım nedır nezaman test yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Genelde adet döneminden bir hafta sonra test yapmak gerekir yani bugün hemen test yapabilirsin ya da yarın ilk idrarında