Tetanoz aşısı kaç doz vuruluyor?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuğba06 tarafından oluşturulan Tetanoz aşısı kaç doz vuruluyor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 946 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetanoz aşısı kaç doz vuruluyor?
Konbuyu başlatan Tuğba06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asdhvfhb

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Diğer gebeliklerimde 1 kez vuruldum diye hatırlıyorum. Bu sefer 2 doz yapılacak dedi. Neye göre karar veriliyor?

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
İki doz yapılıyor iki gebelik geçirdim ikiside aynıydı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Diğer gebeliklerimde 1 kez vuruldum diye hatırlıyorum. Bu sefer 2 doz yapılacak dedi. Neye göre karar veriliyor?
Hamileyken yapılan iki doz aşı var canım ilk gebeliğimde 3 tane vuruldum ben neden inan hatırlamıyorum aradan uzun zaman geçti çünkü ikinci hamileliğim de 2 doz vuruldum

Bende de 3 doz dedi canım 2 dozu hamileyken 3. Doğumdan sonra dedi ama 3. Yaptırmak zorunda değilsin ama yaptirirsan 3 sene içinde hamile kalirsan yaptirmana gerek kalmaz bidaha dedi ben zaten 3 sene içinde bebek dusunmedigim için 3. Yaptırmadım 2 doz oldum hamileyken

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
2 doz oluyor kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Bende de 3 doz dedi canım 2 dozu hamileyken 3. Doğumdan sonra dedi ama 3. Yaptırmak zorunda değilsin ama yaptirirsan 3 sene içinde hamile kalirsan yaptirmana gerek kalmaz bidaha dedi ben zaten 3 sene içinde bebek dusunmedigim için 3. Yaptırmadım 2 doz oldum hamileyken
Tekrar gebelik düşünmüyorum canım yeter da. Nadasa bırakılmış toprak gibi bir sene üretim bir sene nadas gibi olmayım. O zaman 2.doz için aile hekiminden randevu alayım. Teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2 doz oluyor kuzum
Ben yanlış hatırlıyorum demek ki.

Tüm sayfalar yüklendi.