Tetenoz ve kan sulandırıcı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Smye tarafından oluşturulan Tetenoz ve kan sulandırıcı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,617 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetenoz ve kan sulandırıcı
Konbuyu başlatan Smye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebuşşş

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar hamileliğinde kan sulandırıcı iğne ve tetenoz iğnesi olan var mı bi zararı olur mu bilgisi olan yazarsa sevinirim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar hamileliğinde kan sulandırıcı iğne ve tetenoz iğnesi olan var mı bi zararı olur mu bilgisi olan yazarsa sevinirim
1. Doz tetanozu 20. Haftada 2. Dozuda 27. Hfatada oldum doğum sırasında bebek ixin ve senin sağlığın için önemli canım tetanoz aşısı.
Kan sulandırıcı da herkese vermiyorlar ama eğer pıhtılaşma sorunu varsa doktorlar gerek duyuyor ve oda eğer sıkıntı varsa kullanılması gereken bir iğne bebeğin sağlığı için

Smye

Kayıtlı Üye
rank
1. Doz tetanozu 20. Haftada 2. Dozuda 27. Hfatada oldum doğum sırasında bebek ixin ve senin sağlığın için önemli canım tetanoz aşısı.
Kan sulandırıcı da herkese vermiyorlar ama eğer pıhtılaşma sorunu varsa doktorlar gerek duyuyor ve oda eğer sıkıntı varsa kullanılması gereken bir iğne bebeğin sağlığı için
İşte kan sulandırıcı kullanırken tetenoz kullanmanın zararı olur mu acaba onu merak ediyorum ve endişeleniyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İşte kan sulandırıcı kullanırken tetenoz kullanmanın zararı olur mu acaba onu merak ediyorum ve endişeleniyorum
Sanmıyorum ama benim aile hekimim tetanoz olduktan sonra 15 gün filan farklı bir aşı olma demişti sende sorabilirsin kuzum onlar sana kullan yada kullanma derler

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Tetanozu tüm doktoklar öneriyor. 5 doz falan yapılıyor. Ilk 2 doz hamileliğine denk geliyor. Kan sulandırıcıya gelince ben de zorunlu kullananlardanım. Pıhtılaşma sorunum var. Bu bebeğim için tüp bebek tedavisi gördüm, yani daha hamile bile değilken başlamıştım kan sulandırıcılara. Hapı 32. haftada bırakacağım ama iğneler doğuma kadar devam 🤷🏼‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesinlikle sanmıyorum. Çünkü benim iğneye ve hapa bir gün bile ara verme şansım yok. Diş tedavisi için izin istemiştim. Doktor kesinlikle kan sulandırıcıyı bırakamazsın dedi.

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle sanmıyorum. Çünkü benim iğneye ve hapa bir gün bile ara verme şansım yok. Diş tedavisi için izin istemiştim. Doktor kesinlikle kan sulandırıcıyı bırakamazsın dedi.
Anladım canım teşekkür ederim

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte zaten tetanoz aşısı yapılıyor ben ilk dozu oldum ikinci dozumu Martin 23 ünde yapicam zararın aksine faydalı bebek için de iyi

Tüm sayfalar yüklendi.