Trozomi ikili test

• Konbuyu başlatan Xxhayalxx
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Xxhayalxx tarafından oluşturulan Trozomi ikili test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,018 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Trozomi ikili test
Konbuyu başlatan Xxhayalxx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hiraninannesi
X

Xxhayalxx

Guest
Daha önce ikili tarama down sendromu diye acmisdim ama arkadaşlar benim trozomi 18/13 değerim 1)3260cikms bu şekilde test sonucu risklimimoluyor down sendrom riskide 1/226ydi down sendrmlu olabilir dedilerde trozomi18 değeriniz kacti

Kızim olucak

Kayıtlı Üye
rank
Daha önce ikili tarama down sendromu diye acmisdim ama arkadaşlar benim trozomi 18/13 değerim 1)3260cikms bu şekilde test sonucu risklimimoluyor down sendrom riskide 1/226ydi down sendrmlu olabilir dedilerde trozomi18 değeriniz kacti
Cnm benim sen doktorunla bunları konuşmuyorsun kafana takılan ne varsa sor sonucda bilgi vermek zorundalar vermezse bile başka doktora danis sen çok iyi anlıyorum istersen şöyle aciklayabilrim trozomi18 trozomi 13 trozomi 21 bunların hepsi genetik hastalık riski kandan bakıldığında senin trozomi 18/13 3260 kişide 1 görülmüş çok düşük risk ama trozomi21:de 226 kişide 1 görülmüş senin kan degerlerinlev aynı olan bir kişi down sendromlu bir melek doğurmuş ama hep derim bunlar olasılık tarama testi kesin tanı değil son sözü Allah söyler içini rahat tut ne anneler var sonuçları nasıl çıkmış ama sağlıklı doğmuş

Tüm sayfalar yüklendi.