Uyku pozisyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kader hakan tarafından oluşturulan Uyku pozisyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,410 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyku pozisyonu
Konbuyu başlatan Kader hakan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kader hakan

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 29 haftalik hamileyim doktorlar sırt üstü uyumayi pek önermiyorlar ama sadece benim de sirt üstü uykum geliyor yan dönünce uykum kaçıyor bu şekilde uyuyan var mi zararlari oluyor mu gerçekten?

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 29 haftalik hamileyim doktorlar sırt üstü uyumayi pek önermiyorlar ama sadece benim de sirt üstü uykum geliyor yan dönünce uykum kaçıyor bu şekilde uyuyan var mi zararlari oluyor mu gerçekten?
Sırt üstü yattığın zaman göbek baskı yaptı icin damarlarda baskı oluyormuş kuzum ve kan dolaşımı yavasliyormus sürekli yan yatamazsin arada sırt üstü yatabilirsin ama aşırısı biraz zararli ayrıca sırt üstü yatip kalktigin zaman bas dönmesi.de yapabilir

D

Dilekphv

Guest
Ben ayaklarımın altına bir kaç yastık koyarak sırt üstü uyuyorum çok sık olmamakla beraber sol kolum çürüdü artık 33 e zor geldik

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Resmen eziyet oldu bana artık 19+5 iz ama sol tarafıma yatınca kramplar giriyor 🤦🏻‍♀️ sabaha kadar normalde haraketsiz yatan ben resmen yatakta 40 takla atıyorum rabbim butun hamilelere yardım etsin
Aminn canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sırt üstü yattığın zaman göbek baskı yaptı icin damarlarda baskı oluyormuş kuzum ve kan dolaşımı yavasliyormus sürekli yan yatamazsin arada sırt üstü yatabilirsin ama aşırısı biraz zararli ayrıca sırt üstü yatip kalktigin zaman bas dönmesi.de yapabilir
Aslında sol tarafima uyuyorum ama aradan 1 saat gecmeden elimde olmadan pozisyon degisip uyku haliyle sırt üstü yatıyorum uyku da fark edip bebegim için vicdan azabi çekip tekrardan uyanıyorum bu döngü 1 aydir devam ediyor 🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında sol tarafima uyuyorum ama aradan 1 saat gecmeden elimde olmadan pozisyon degisip uyku haliyle sırt üstü yatıyorum uyku da fark edip bebegim için vicdan azabi çekip tekrardan uyanıyorum bu döngü 1 aydir devam ediyor 🥺
Sol tarafa uyumaya calis canim

Artik daha dikkatli olacam canim Allah hepimizi bir sancida kurtarsin annelik zor gerçekten 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar