Merhaba bebeğimin beyninde lateral ventrikül var konuyla ilgili bilgisi olan var mı
Kuzum bilgim yok ama çok geçmiş olsunMerhaba bebeğimin beyninde lateral ventrikül var konuyla ilgili bilgisi olan var mı
Amin çok teşekkürlerHayır cnm ilk defa duyuyorum. Ama inşallah doktorda yanılma vardır öyle bir durum yoktur canım inşallah
Rabbim şifa versin inşallah![]()
Amin inşallahHiç duymadım rabbim yardımcın olsun
Çok saolun teşekkürlerHiç duymadım rabbim yardımcın olsun
Amin az kaldı inşallah 37 oldukHiç duymadım rabbim yardımcın olsun
Hayır cnm ilk defa duyuyorum. Ama inşallah doktorda yanılma vardır öyle bir durum yoktur canım inşallah
Rabbim şifa versin inşallah![]()
Gebemisin canım yada bebeğin doğdu ise kaç aylıkMerhaba bebeğimin beyninde lateral ventrikül var konuyla ilgili bilgisi olan var mı
Evet hamileyim 37 olduk doktorlar henüz kessin bi teşhis koymadılar sadece kıstler varGebemisin canım yada bebeğin doğdu ise kaç aylık
Benim teyzemin kızında da var 7 yaşında hala aynı hidrosefali hastalığı senin dediğin beyni su topluyor
O zaman endişe etme canım yanılma da olabilir gebelikte çok oluyor böyle yanılmalarEvet hamileyim 37 olduk doktorlar henüz kessin bi teşhis koymadılar sadece kıstler var
Hidrosefali ama doktorun emin mi yani canım ? Büyüme vs varmıymış yoksa sabit olarak kalmış mı su . Doğumdan sonra takibini yapıyorlar eğer öyleyse ama inşallah yanılma vardır tek bir doktora bağlı kalma derim kuzum çok geçmiş olsunMerhaba bebeğimin beyninde lateral ventrikül var konuyla ilgili bilgisi olan var mı
O zaman endişe etme canım yanılma da olabilir gebelikte çok oluyor böyle yanılmalar
Hidrosefali ama doktorun emin mi yani canım ? Büyüme vs varmıymış yoksa sabit olarak kalmış mı su . Doğumdan sonra takibini yapıyorlar eğer öyleyse ama inşallah yanılma vardır tek bir doktora bağlı kalma derim kuzum çok geçm