Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Ya kızlar çok üzgünüm eşimin ailesinden bıktım😭😭😥😢😢
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="2 çocuk Annesi" data-source="post: 216683" data-attributes="member: 4288"><p>Benım babam yok annemgıl var bızım burda bosanıp babaevıne donmek kotu bısı o yuzden bosanıp baska bı sehre gıtmeyı dusunuyom ablamgılın yanına benm esımde benı kacırdı boynumu buktu o yuzden yuzum kara aileme donemem ,ama daha oncede calısma hayatım vardı ıstesınden gelırım dıye dusunuyom yanı insallah ,sende polısı ara onlar baska sehıre sıgınma evıne yerlestırıler senle cocuklarını bı sure kalırsın sıgınma evınde calısabılıyosan bı ıs bul ev tut ama ıntıharı dusunme en kotu ne kaybedersınkı denemeden olme ölme gerekırse bunu solemek ıstemezdım ama bu raddeye gelmıssın</p><p>[automerge]1648146388[/automerge]</p><p></p><p>Kız benım esımde benı babasıgıle calışım dıye getırdı yanı bole vojdansız erkekler Var ne yazıkkı tabı cok sonradan anladım ben</p><p>[automerge]1648146495[/automerge]</p><p></p><p>Bacısınıda evlendırırken elını sıcak sudan soguk suya koymayın dıyo sıra bana gelınce sırtımda tas tasıdım hıc kıymet bıle bılmedıler</p><p>[automerge]1648146639[/automerge]</p><p></p><p>Tabı bana sıddet uygulamadı ama hıc bı arada yasamıyozkı sıddette uygulasın benm yasadıgımda evlılık degıl yanı</p><p>[automerge]1648146659[/automerge]</p><p></p><p>Tabı bana sıddet uygulamadı ama hıc bı arada yasamıyozkı sıddette uygulasın benm yasadıgımda evlılık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="2 çocuk Annesi, post: 216683, member: 4288"] Benım babam yok annemgıl var bızım burda bosanıp babaevıne donmek kotu bısı o yuzden bosanıp baska bı sehre gıtmeyı dusunuyom ablamgılın yanına benm esımde benı kacırdı boynumu buktu o yuzden yuzum kara aileme donemem ,ama daha oncede calısma hayatım vardı ıstesınden gelırım dıye dusunuyom yanı insallah ,sende polısı ara onlar baska sehıre sıgınma evıne yerlestırıler senle cocuklarını bı sure kalırsın sıgınma evınde calısabılıyosan bı ıs bul ev tut ama ıntıharı dusunme en kotu ne kaybedersınkı denemeden olme ölme gerekırse bunu solemek ıstemezdım ama bu raddeye gelmıssın [automerge]1648146388[/automerge] Kız benım esımde benı babasıgıle calışım dıye getırdı yanı bole vojdansız erkekler Var ne yazıkkı tabı cok sonradan anladım ben [automerge]1648146495[/automerge] Bacısınıda evlendırırken elını sıcak sudan soguk suya koymayın dıyo sıra bana gelınce sırtımda tas tasıdım hıc kıymet bıle bılmedıler [automerge]1648146639[/automerge] Tabı bana sıddet uygulamadı ama hıc bı arada yasamıyozkı sıddette uygulasın benm yasadıgımda evlılık degıl yanı [automerge]1648146659[/automerge] Tabı bana sıddet uygulamadı ama hıc bı arada yasamıyozkı sıddette uygulasın benm yasadıgımda evlılık [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Ya kızlar çok üzgünüm eşimin ailesinden bıktım😭😭😥😢😢