Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bitlisliyim kuzum ama Manisa da dogdum büyüdüm ve Manisa da yaşıyorum
Kuzum hamilelik iyi gidiyor çok şükür ikinci gebeliğim doğuma 2 buçuk ay var Allah nasip ederse
Merak ettiğin hey konuyla ilgili yazabilirsin burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz
Mersin Anamur luyum canım ama Kırıkkale de evliyim 15 yaşında Kırıkkale ye geldim 16 yaşımda görücü usulü nişanlandım 17 de resmi nikah kıyıldı 18 yaşımda ilk kızım Ayşe Reyhan i kucağıma aldım 20 yaşımda ikinci kızım Nazife yi kucağıma aldım 22 yaşımda oğlumu kucağıma aldım ilk kızım 4 ikinci kızım 2 oğlum da 5 aylık olacak Allah'ım nasip ederse kurban bayramında rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla inşallah hamile olanlarda sağlıkla alsın kucaklarına yavrularını Allah'ım izini ile
Sivaslıyım, Kastamonu da gelinim, 26 yaşımdayım, 34 haftalık hamileyim ilk gebeliğim, oğluşum olacak inşallah. Merak ettiğin her konuda soru sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Canım Ankara'da oturuyorum 24 yaşındayım 6 yıllık evliyim ikinci gebeliğim oglum 4 yaşında. Doğumuma bu günü saymazsak zaten biticek gün 8 gün kaldı oğlum gelicek inş hayırlısıyla. Son günler geçmiyor birde uyuyamıyorum tabi merakta var nasıl olucak diye Ege'yi merak ediyorum. Aklımıza takilanlari soruyoruz canım yada soranlara bildiğimiz kadar yardımcı oluyoruz. Sende aklına takilanlari sor elimizden geldiğince yardım ederiz inş.
Sivaslıyım, Kastamonu da gelinim, 26 yaşımdayım, 34 haftalık hamileyim ilk gebeliğim, oğluşum olacak inşallah. Merak ettiğin her konuda soru sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr