Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Yardım edin kızlar ya 😔
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Asel'in annesi ❤️" data-source="post: 148526" data-attributes="member: 2786"><p>Benmkide annesine çok yüz veriyor istiyor ki sürekli yukarı çıksınlar her akşam bizde olsunlar yada biz onlarda kaynanamda her zaman çıkıyor gece gündüz uyumayan küçük çocuğum var bir kere olsun ben bakiyim sen yat demedi bir gün dedim 1 gece bakta yatiyim dedim çok yorgundum yeni ameliyattan çıkmışım zaten 1 ay icininde 2 ameliyat olmuşum ne dedi ya ben iki saatten fazla bakamam yorulurum ben keyfime düşkünüm uykum önemli demesin mi bana o günden sonra sildim defterden yüz vermiyorum ama eşimden yüz alıp geliyor istemiyorum işte anlaşana dimi ama ne bnm koca gbi saf oğlu var gelmez mi geçen gece afedersiniz üstüm müsait değildi kısa bir elbise vardı üzerimde hiç telefon açmadan pat kapı kayınpederim kaynanam geldi saat olmuş 10 Cat kapı insan telefon açar biz geliyoruz diye sonuçta genç bir gelin müsait degildir belki demediler eşimde pat diye açtı kapıyı birde çocuk kucagimda uyuyor yeni uyutmusum sonra zorla elimden aldı uyandırdı bende kızdım bir laf anla diye iki dakka sevdi çocuğu bıraktı ceremesini ben çektim yine ağladı huzursuz oldu</p><p>[automerge]1641467289[/automerge]</p><p></p><p>Karnı tok altı temiz gazı çıkmış ama susmuyor ayağımda sağlıyorum banamisin demiyor ya</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Asel'in annesi ❤️, post: 148526, member: 2786"] Benmkide annesine çok yüz veriyor istiyor ki sürekli yukarı çıksınlar her akşam bizde olsunlar yada biz onlarda kaynanamda her zaman çıkıyor gece gündüz uyumayan küçük çocuğum var bir kere olsun ben bakiyim sen yat demedi bir gün dedim 1 gece bakta yatiyim dedim çok yorgundum yeni ameliyattan çıkmışım zaten 1 ay icininde 2 ameliyat olmuşum ne dedi ya ben iki saatten fazla bakamam yorulurum ben keyfime düşkünüm uykum önemli demesin mi bana o günden sonra sildim defterden yüz vermiyorum ama eşimden yüz alıp geliyor istemiyorum işte anlaşana dimi ama ne bnm koca gbi saf oğlu var gelmez mi geçen gece afedersiniz üstüm müsait değildi kısa bir elbise vardı üzerimde hiç telefon açmadan pat kapı kayınpederim kaynanam geldi saat olmuş 10 Cat kapı insan telefon açar biz geliyoruz diye sonuçta genç bir gelin müsait degildir belki demediler eşimde pat diye açtı kapıyı birde çocuk kucagimda uyuyor yeni uyutmusum sonra zorla elimden aldı uyandırdı bende kızdım bir laf anla diye iki dakka sevdi çocuğu bıraktı ceremesini ben çektim yine ağladı huzursuz oldu [automerge]1641467289[/automerge] Karnı tok altı temiz gazı çıkmış ama susmuyor ayağımda sağlıyorum banamisin demiyor ya [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Yardım edin kızlar ya 😔