Sorum var Yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İpek'in annesi tarafından oluşturulan Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,065 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım
Konbuyu başlatan İpek'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim doğumdan sonra boynum agrimaya başladı ve artık çözüm arıyorum bu yastıklar iyimi kullanan var mı
Benim annem kullanıyor bu yastıktan çokta memnun nimes diye ağrı kesici krem var kuzum onunla boynuna masaj yaptırıp sıcak havlu koyarsan biraz daha rahatlarsın geçmiş olsun

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim annem kullanıyor bu yastıktan çokta memnun nimes diye ağrı kesici krem var kuzum onunla boynuna masaj yaptırıp sıcak havlu koyarsan biraz daha rahatlarsın geçmiş olsun
Teşekkürler canım annenin boynunda ne var kireçlenme mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım canım kulan
o zaman inşaAllah iyi gelir 🙏boyun ağrısı cok kötü bende cekiyorum o ağrını seni cok iyi anlıyorum
Sen ne kullanıyorsun canım

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank

Yok canım boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı var birde yeni mi doğum yaptın narkozun etkisinden de olabilir ben spinal anestezili sezeryan oldum ben o narkozu atamayınca 6 gün kafamı kaldıramadım baş ağrısından dört serum ve bi kutu ağrı kesici ilaçla kendime geldim olmadı sende serum taktır

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı var birde yeni mi doğum yaptın narkozun etkisinden de olabilir ben spinal anestezili sezeryan oldum ben o narkozu atamayınca 6 gün kafamı kaldıramadım baş ağrısından dört serum ve bi kutu ağrı kesici ilaçla kendime geldim olmadı sende serum taktır
Ben normal doğum yaptım ama dikiş atılınca uyuşturucu iğne vurdular ondan olabilir mi acaba

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank

Canım ben recova diye bir maz var ondan kullanıyorum arada birde doktor mom kulanıyorum sürdükden sonra boynuma havlu koyuyorum biraz rahatlıyor

Tüm sayfalar yüklendi.