Sorum var Yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisadilaa tarafından oluşturulan Yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,901 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun
Konbuyu başlatan Nisadilaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şuan herşey yolundaysa 13+5 günlük hamileyim baştan beri lekelenmelerim oluyor bı on gün önce adet olur gibi kanamam oldu iki gün boyunca sürdü doktora gidiyorum her seferinde bebek iyi diyor dinlen fitil koy diyor iğne yaptım üç dört kez dert etme diyor nedenini sordum bebeğin eşi asagda zamanla yukarı cikabilri diyor yani korkma plesanta previa deil ama diyor hiç bir şey anlamıyorum çok endişeleniyorum cumartesiden beride yine akıntıyla bereber biraz kan geliyor gerçekten çok yoruldum internetten bakınca ztn okadar kötü şeyler yaziyorki resmen hergunum stresle geçiyor bunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olun gebeligi kanamaya geçirenler cvp yazarsa çok sevinirim

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şuan herşey yolundaysa 13+5 günlük hamileyim baştan beri lekelenmelerim oluyor bı on gün önce adet olur gibi kanamam oldu iki gün boyunca sürdü doktora gidiyorum her seferinde bebek iyi diyor dinlen fitil koy diyor iğne yaptım üç dört kez dert etme diyor nedenini sordum bebeğin eşi asagda zamanla yukarı cikabilri diyor yani korkma plesanta previa deil ama diyor hiç bir şey anlamıyorum çok endişeleniyorum cumartesiden beride yine akıntıyla bereber biraz kan geliyor gerçekten çok yoruldum internetten bakınca ztn okadar kötü şeyler yaziyorki resmen hergunum stresle geçiyor bunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olun gebeligi kanamaya geçirenler cvp yazarsa çok sevinirim

Benim 16 haftaya kadar okadar buyuk kanamalarm olurdu ki kocaman parca ble dusmustu ama bebeklere bse olmadi

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Benim ilk gebeliğimde plesenta aşağıdaydı ara ara kanamam oluyordu doktor yukarı çıkar sorun olmaz dedi ve öylede oldu dinlen kendini yorma sters yapma

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
@Özlemözkn08 çok geçmiş olsun sizede
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilk gebeliğimde plesenta aşağıdaydı ara ara kanamam oluyordu doktor yukarı çıkar sorun olmaz dedi ve öylede oldu dinlen kendini yorma sters yapma
Hangi haftada bitti kanamalarınız

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

Sağol cnm benim diger kisiye sormussunz ama benimde kanamam 16da durmustu ben oyle karin agrisi ve kusmayla gttm öldüklerni ögrendim yani kanamadan kaybetmedm nasip

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Benim sürekli olmuyordu ara ara oluyordu ama doktor demişti plesenta aşağıda olduğu için olabilir bebek biraz daha büyüyünce kanama kalmadı plesentada zamanla yukarı çıkıyor zaten

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bol bol dinlen mecbur kalmadıkça ayağa kalkma, yükseğe uzanmamaya özen göster, ilaçlarını düzenli olarak kullan, doktorunun tavsiyelerine uy ve stres yapma kuzum. Ayrıca internette yazanlarada bakma internette genel anlamda hastalık türleri yazar lakin hastalıklar ve belirtiler kişiden kişiye göre değişir onlara bakıp moral bozacaksak doktora gitmenin ne anlamı var demi ?

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

obiranne

Kayıtlı Üye
rank

Benim yengemin de böyleydi ama kanaması aktifti bi süre hastane de yattı doktor neden önemsemiyor bebek iyi bile olsa kanama söz konusu ise gözlem altına almalı diye düşünüyorum çünkü düşük riski oluyor yengemde olduğu için söylüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar