Sorum var Yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisadilaa tarafından oluşturulan Yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,903 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun
Konbuyu başlatan Nisadilaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nisadilaa

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şuan herşey yolundaysa 13+5 günlük hamileyim baştan beri lekelenmelerim oluyor bı on gün önce adet olur gibi kanamam oldu iki gün boyunca sürdü doktora gidiyorum her seferinde bebek iyi diyor dinlen fitil koy diyor iğne yaptım üç dört kez dert etme diyor nedenini sordum bebeğin eşi asagda zamanla yukarı cikabilri diyor yani korkma plesanta previa deil ama diyor hiç bir şey anlamıyorum çok endişeleniyorum cumartesiden beride yine akıntıyla bereber biraz kan geliyor gerçekten çok yoruldum internetten bakınca ztn okadar kötü şeyler yaziyorki resmen hergunum stresle geçiyor bunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olun gebeligi kanamaya geçirenler cvp yazarsa çok sevinirim

Asaf

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar şuan herşey yolundaysa 13+5 günlük hamileyim baştan beri lekelenmelerim oluyor bı on gün önce adet olur gibi kanamam oldu iki gün boyunca sürdü doktora gidiyorum her seferinde bebek iyi diyor dinlen fitil koy diyor iğne yaptım üç dört kez dert etme diyor nedenini sordum bebeğin eşi asagda zamanla yukarı cikabilri diyor yani korkma plesanta previa deil ama diyor hiç bir şey anlamıyorum çok endişeleniyorum cumartesiden beride yine akıntıyla bereber biraz kan geliyor gerçekten çok yoruldum internetten bakınca ztn okadar kötü şeyler yaziyorki resmen hergunum stresle geçiyor bunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olun gebeligi kanamaya geçirenler cvp yazarsa çok sevinirim

• Cnm bn de ilk cocugumda aynen adet gibi baya kanamam oldu sabah gittim doktora düşük ihtimalin var dedi bebeğin aşağıda baya dedi ağırlık fln kaldırma dedi dikkat et dedi 9 ay boyunca hiç yorgunluk olsun ağırlık olsn kötü bişiy yapmadım çok şükür sağ salim bebeğimi kucagima aldım snde stresten uzak dur ağırlık hiç kaldırma hiç bişiy olmaz allahın izniyle

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank

Bendende cnm 20 haftalık olana kadar sürekli kanamalı geçti ve doktorum kan uyuşmazlığı dedi düşük riski dedi 4 kere haftalarca yatırdı hastaneye iğneler haplar fitiller kullandım en son da enfeksiyondan yattım üç gün doktorum vesilesi ile şükür bebeği me birşey olmadı ama çok zor ve yorucu bir gebelik geçirdim hep korku içinde şu anda 30 haftaligiz ama hala bazı sorunlar var bu programda çoğu bilgiler doğru onları uygula cnm emin ol iyi gelir mide yanması nefes darlığı dos sıkışması agrimasi akıntı hepsi faydalı cnm daha yolun var biri geçse biri oluyor senin yapman gereken tedirgin olma kötü düşünüp kötüyü çağırma içini ferah tut balim gebeligin tadını cikart annelik duygusunu hayal et hepsi gelip geçiyor yavrunu kucağına alınca ve tatlım takildigin sorun lar olursa yaz emin ol doğru cevaplar alıp devam edersin gebeligine hayırlı olsun bu arada tatlım hakkını helal et uzun oldu biraz Allah a emanet olun❤😊

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Kuzum farklı doktora da göründunmu görünmedin isen eğer farklı doktora da görünmeni tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.