Sorum var yeni anne adayları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Semayy17 tarafından oluşturulan yeni anne adayları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,567 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı yeni anne adayları
Konbuyu başlatan Semayy17
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Semayy17

Kayıtlı Üye
rank
Hos geldin😍 ben ilk ogrendigimde 2 hafdalikdi😃 testim silik cikmisdi kan tesdi vermisim kalp atisina duymayinca karub geliyordu kalp atişini duydukdan sonra sanki heyatim cenete cevrildi 🤗😍 ilk tekmelerni his etdigim zamanda sanki karnima minik bir kelebek tans ediyormuš gibi his ediyordim kucagima aldigim gununde tarifi yok o zaman anelik hisi tüm vicuduma doldu🥰😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hosbulduk🥰 bu duyguları yaşamak için sabırsızlanıyorum! hayırlı olsun sizede♥️♥️

Selam hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alasız inşallah ilk kez öyle oluyor çok garip bir duygu ben 4 aylıkken adetimin 3 gün gecikmesiyle öyrendim şok olmuştum bir anlık ilk defa öyle durumla karşılaşıyorsun hiç yaşamadığın şeyleri yaşıycaksın her şeyden tamam farklı bazen korktuğun zamanlarda olur ama zamanla her saniyen onu düşünmekle geçiyor hareketlerini hiss etdiyin zaman diyorsunki doğulsaydıda öpüb koklayıb oynuyardım onla şimdi 30 haftalık günleri sayıyorum kızıma kovuşmak üçün Allah bebeklerimizi korusun amin inşallah🙏🙏🙏🙏🙏
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin🥰😍 Hayırlı olsun♥️

@Semayy17 Kaç yaşındasın kuzum nerelisij 🤭🤭
23 yaşındayım, kıbrıslıyım🥰

Amın canım Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin 🥰
Aminn🥰

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende öğrendiğim de 3haftalıktı ilk gördüğümde çok ağlamıştım sevinçten tabi🤭Ama en güzeli karnında tekme atıyor ya onun varlığını hissedince öyle bir bağlanıyorsun ki anlatamam dünyanın en güzel hissi şimdi kızım 48 günlük ama ben hala kendimi anne gibi hissetmiyorum 😂😂😂neden onuda bilemiyorum daha adepte olamadım ama eher baktığımda daha çok bağlanıyorum ona🥰🥰🥰Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları🥰 benda yeni anne olacağımı öğrendim fakat hic hazır değildim kendimi cok karışık hissediyorum. Siz bu dönemi nasıl atlattınız? henüz 3 haftalı

Tüm sayfalar yüklendi.