Yeni dogan uykusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özlemtrhn tarafından oluşturulan Yeni dogan uykusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,168 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni dogan uykusu
Konbuyu başlatan Özlemtrhn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Özlemtrhn

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar benim kızım 41 günlük normalde gündüz uyur gece sabaha kadar ağlar ama bugün saat 5 den bu saate kadar aralıksız uyuyor uyandırmaya calisyoruz ama sanki boş elbise gibi sağa sole dokuluyor haliyle beslenmedi de .zar zor kan şekeri düşmesin die agzina süt siktim .tecrübeli anneler bu durum normal mi

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar benim kızım 41 günlük normalde gündüz uyur gece sabaha kadar ağlar ama bugün saat 5 den bu saate kadar aralıksız uyuyor uyandırmaya calisyoruz ama sanki boş elbise gibi sağa sole dokuluyor haliyle beslenmedi de .zar zor kan şekeri düşmesin die agzina süt siktim .tecrübeli anneler bu durum normal mi
Kesinlikle normal değil canım kan şekeri düşmüştür hemen emzirmeye bak sen o bebeği Allah korusun daha çok küçük 3/4 aylık olsa normal derim Allah korusun korkma ama bizimde bir abi var iş yerinde o anlattı bebekleri ikizmis bebeğin çenesi düşmüş aç kaldığı için vefat etmiş nolur hemen uyandır yüzünu su ile sil emzir ayaklarını sık altını aç emzir ama. Yada sen hemen acile götür çocuk doktoru olan bir hastaneye normal olamaz yani benide korkuttun haber ver lütfen inşallah minik uyumaya meyilli falandır bugün ayy Allah'ım 🤲🤲🤲

Özlemtrhn

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle normal değil canım kan şekeri düşmüştür hemen emzirmeye bak sen o bebeği Allah korusun daha çok küçük 3/4 aylık olsa normal derim Allah korusun korkma ama bizimde bir abi var iş yerinde o anlattı bebekleri ikizmis bebeğin çenesi düşmüş aç kaldığı için vefat etmiş nolur hemen uyandır yüzünu su ile sil emzir ayaklarını sık altını aç emzir ama. Yada sen hemen acile götür çocuk doktoru olan bir hastaneye normal olamaz yani benide korkuttun haber ver lütfen inşallah minik uyumaya meyilli falandır bugün ayy Allah'ım 🤲🤲🤲
😱 Allah korusun kizimi🙏 tamm canım teşekkür ederim yazarım mutlaka daha çok endişelendim

Sybm

Guest
rank
Olabilir cnm korkma sakin 7l ama rabi saatlerce aç bırakma direk kucagına al emzir burnunu sık uyansın

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ya çok geçmiş olsun canım iyi dimi şimdi bebeğin sürekli dürt dürt emzir bebeğini o uyanmaz

Tüm sayfalar yüklendi.