Sorum var Yerleşme kanaması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde mavişşşş tarafından oluşturulan Yerleşme kanaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yerleşme kanaması
Konbuyu başlatan mavişşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecrin ishak

mavişşşş

Kayıtlı Üye
rank
Çok özür dileyerek fotoğrafı atıyorum gerçekten çok özür dilerim bilgim olmadığı için ben yeni evliyim adetim 2 gün gecikti ve böyle bir akıntım var sadece bir gün sürdü ve aşırı bel ağrım var pembe bir akıntım var akıntı devam ederken test yaptım ama negatif çıktı hamile olabilir miyim diye düşünüp duruyorum lütfen bana küçük bir bilgilendirme yapabilir misiniz

ecrin ishak

Kayıtlı Üye
rank
Çok özür dileyerek fotoğrafı atıyorum gerçekten çok özür dilerim bilgim olmadığı için ben yeni evliyim adetim 2 gün gecikti ve böyle bir akıntım var sadece bir gün sürdü ve aşırı bel ağrım var pembe bir akıntım var akıntı devam ederken test yaptım ama negatif çıktı hamile olabilir miyim diye düşünüp duruyorum lütfen bana küçük bir bilgilendirme yapabilir misiniz
Cnm bir hafta bekle yerleşme de olabilir baktın adet olmadın ikinci test yap için yine rahat olmasa bir kan ver orda kesin sonuç çıkar

ecrin ishak

Kayıtlı Üye
rank
Midem bulanıyor çok özür dilerim kusmak istiyorum ama kusamıyorum hamileysem normal mi daha yeni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Midem bulanıyor çok özür dilerim kusmak istiyorum ama kusamıyorum hamileysem normal mi daha yeniyse
Cnm olabilir normal hemen korkma en iyisi bir kaç gün bekle sonra kan ver daha sağlıklı olur bence
Midem bulanıyor çok özür dilerim kusmak istiyorum ama kusamıyorum hamileysem normal mi daha yeni

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.