Yine beklemece

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Yine beklemece başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 734 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine beklemece
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asra

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar takriben adetime beş gün var kasik ağrım var vajinadan da sancı giriyor ara ara göğüslerim hassas sizce hamilelik varmıdır altı ebeklyrz iki boş gebeligim var eşim iki sene önce ameliyat oldu varikoselden

Merhaba kizlar takriben adetime beş gün var kasik ağrım var vajinadan da sancı giriyor ara ara göğüslerim hassas sizce hamilelik varmıdır altı ebeklyrz iki boş gebeligim var eşim iki sene önce ameliyat oldu varikoselden
Hamile kalmazsa bana ulaş canım bi biyolok ablam var ona yönlendireyim seni macun üretimi yapıyor yumurtaları çalıştırıyor kist miyom yada rahimde birşey varsa temizliyor herşeye çok iyi geliyor onun macunları ben kullandım çok memnun kaldım ilk hamileliğimde tedavi sonucu hamile kaldım ama ikincisinde o macunu 15 gün kullandım ve ilk ayda hamile kaldım 😊

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Hamile kalmazsa bana ulaş canım bi biyolok ablam var ona yönlendireyim seni macun üretimi yapıyor yumurtaları çalıştırıyor kist miyom yada rahimde birşey varsa temizliyor herşeye çok iyi geliyor onun macunları ben kullandım çok memnun kaldım ilk hamileliğimde tedavi sonucu hamile kaldım ama ikincisinde o macunu 15 gün kullandım ve ilk ayda hamile kaldım 😊
Ya sorun bnde degilki eşimde oyke seyker yiyip sistemimi bozmak istemiyorum cnku sorun eşimde spermler ssklsz onunda yemediği macun yok 😂 bnm bike midem bulanıyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Dünyanın çivisi çıkıp Rabbim haketmeyen sokağa atanlara degil senin gibi yolunu bekleyen emek verenlere nasip etsin anneliği 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar