Sorum var Yorgunluk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebrulimeryem tarafından oluşturulan Yorgunluk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,732 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yorgunluk
Konbuyu başlatan Ebrulimeryem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar
O kadar yorgunum ki anlatamam iki gündür doğalgaz Petek boru takıldı oturduğum eve bugünde görümcem bir arkadaşıyla evi dip Bucak temizledi ama 3gunluk yorgunluk beni mahvetti ama kafamdan bir yığın iş bitti 🤭 artık kızım istediği zaman doğabilir 😊🤲
İyi kuzum gözün aydın

Ebrulimeryem

Kayıtlı Üye
rank
Oh oh iyi bari stres yapma canım bebişte etkilenir işin bittiyse artık o zaman bacak bacak üstüne atıp keyfine bak çünkü bebiş doğduktan sonra kafanı kaşıyacak vaktin olmayacak🤭😂 🥰
Valla bitti bende bittim pek bişey yapmadım ama ortada dolanmak onu ver onun yerini göster herkesten daha çok yoruldum bu ara kasılmalar da var beni iyice yoruyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi kuzum gözün aydın
Teşekkür ederim canım ama bende bittim 😥

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Valla bitti bende bittim pek bişey yapmadım ama ortada dolanmak onu ver onun yerini göster herkesten daha çok yoruldum bu ara kasılmalar da var beni iyice yoruyor

Teşekkür ederim canım ama bende bittim 😥
Rica ederim kuzum
Ne yapcan kuzum ya mecbur iş bitmiyor ki

Ebrulimeryem

Kayıtlı Üye
rank

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar
O kadar yorgunum ki anlatamam iki gündür doğalgaz Petek boru takıldı oturduğum eve bugünde görümcem bir arkadaşıyla evi dip Bucak temizledi ama 3gunluk yorgunluk beni mahvetti ama kafamdan bir yığın iş bitti 🤭 artık kızım istediği zaman doğabilir 😊🤲
Ahh o yorgunluk bitmiyor bende ev taşıdım. Evi topla taşın yerleştir derken acayip yoruldum hala vücudum yorgun çok zor oluyor 🥺 gebeyken bu tarz şeyler iki üç kat yoruyor düpedüz bide ben kadının temizliğini beğenmedim kendim bidaha yaptım yani kendimi baya yıprattım. Sende bu vakitte sonra bolca dinlen doğumda ve sonrasında enerji lazım bize 🤗

Ebrulimeryem

Kayıtlı Üye
rank
Ahh o yorgunluk bitmiyor bende ev taşıdım. Evi topla taşın yerleştir derken acayip yoruldum hala vücudum yorgun çok zor oluyor 🥺 gebeyken bu tarz şeyler iki üç kat yoruyor düpedüz bide ben kadının temizliğini beğenmedim kendim bidaha yaptım yani kendimi baya yıprattım. Sende bu vakitte sonra bolca dinlen doğumda ve sonrasında enerji lazım bize 🤗
Sanada geçmiş olsun canım valla bende yanında gelen kadının beğenmedim ama yapacak bir şey yok şu anda mecbur idare edeceğim doğumdan sonra kendim yine üstünden geçerim inşallah 😊

Sorma kuzum ben 4 gündür dip bucak giriştim bitti ama gene aynı😁
😆😆😆😂
Sorma kuzum ben 4 gündür dip bucak giriştim bitti ama gene aynı😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar
Maşallah kuzum maşallah. O ev derdi bende de var ya haftaya sıkı bir yeni ev temizliği olacak inşallah Kayra ile halledebilirim

Tüm sayfalar yüklendi.